GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

Kim Kardashian får krass kritikk etter tv-intervju:

- Jeg er ferdig med henne

Redaktør Piers Morgan reagerer på realitystjernens nyeste intervju. 

Publisert

For i overkant av et halvt år siden skapte Kim Kardashian West (36) overskrifter verden over, etter at hun ble utsatt for et brutalt ran i Paris.

Ranerne, som var både bevæpnet og maskerte, stakk av med verdier til mange millioner etter å ha bundet realitystjerna og truet henne med pistol.

Etter ranet gikk Kardashian under jorda en periode, og var nærmest som sunket i jorda på sosiale medier. Den siste tida har hun imidlertid snakket om ranet i flere scener fra «Keeping Up With the Kardashians», klipp som er blitt brukt i promoteringen av familiens tv-serie.

Torsdag gjorde tobarnsmoren sitt første tv-intervju om ranet, da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show». Det ble en tilsynelatende svært følelsesladet og åpenhjertig affære.

- Ble mindre materialistisk av ranet

Den verdensberømte 36-åringen virket svært preget under intervjuet, og stemmen hennes brast mens hun fortalte.

- Jeg vet at dette høres sprøtt ut, men jeg vet at det var meningen at dette skulle skje meg. Jeg vil ikke begynne å gråte, men jeg føler at det virkelig var meningen at dette skulle hende med meg. Jeg er blitt en så annerledes person, sier hun i intervjuet, som er gjengitt av blant annet CNN.

Kardashian, som før ranet delte bilder av luksusen sin på sosiale medier, innrømmer at hun var «flashy» og materialistisk tidligere. Overfor Ellen DeGeneres hevder hun imidlertid at dét har endret seg etter at hun ble robbet i den franske hovedstaden i oktober.

- Jeg bryr meg ikke om de tingene der lenger. Det gjør jeg virkelig ikke. Jeg bryr meg ikke om å skryte slik jeg pleide å gjøre. Det er bare ikke den jeg er lenger, legger hun til - mens publikum i tv-studio klapper og jubler.

- Kjøper ikke «nye» Kim

«The Ellen DeGeneres»-intervjuet er blitt omtalt av en rekke medier, men det er ikke alle som er helt overbevist av Kardashians opptreden.

Piers Morgan (52), den frittalende tv-profilen og Mail Online-redaktøren som har vært i klinsj med kjendiser tidligere, er i hvert fall svært skeptisk.

I en kommentar på Daily Mail uttaler han seg kritisk om tv-stjerna og resten av Kardashian/Jenner-klanen.

«Jeg er ferdig med Kim Kardashian. Og den forferdelige familien hennes. Ferdig. Ferdig. FERDIG», begynner han artikkelen med.

Saken fortsetter under bildet.

KRITISK: Piers Morgan mener at Kim Kardashians intervju med Ellen DeGeneres virker hyklersk. Foto: Rex/ NTB scanpix/ TV 3
KRITISK: Piers Morgan mener at Kim Kardashians intervju med Ellen DeGeneres virker hyklersk. Foto: Rex/ NTB scanpix/ TV 3 Vis mer

Videre omtaler han tv-intervjuet som «patetisk» og lite troverdig, før han trekker Kardashians utsagn om at hun er blitt mindre materialistisk i tvil. Morgan har kikket på Twitter-profilen hennes de siste dagene, og trekker fram at flere av innleggene promoterer hennes egne produkter - som man må betale penger for:

«Hennes tre siste tweets leder hennes 51 millioner følgere til nettsiden der man kan kjøpe 'Kimoji'-produktene hennes» skriver han i kommentaren, publisert 27. april.

De siste dagene har Kim Kardashian delt innlegg om både «emoji»-produktene sine, sin og halvsøsteren Kylie Jenners (19) nye sminkekolleksjon, og spillappen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

I tillegg har hun publisert bilder fra sin siste venninnetur til Mexico, samt bilder fra fotoopptak og repostede innlegg fra følgere som har kjøpt de nye sminkeproduktene til henne og lillesøsteren.

Piers Morgan hevder at den berømte tv-stjernen er blitt svært kynisk, og briten påpeker at han tidligere pleide å forsvare Kardashian-søstrene, fordi de virket som hyggelige jenter som «bare var ute etter litt moro».

Dét mener han altså ikke er tilfellet lenger, med henvisning til blant annet lettkledde Instagram-bilder og Kim Kardashians ekteskap med rapperen Kanye West (39), som Morgan omtaler som en «bad boy».

Foreløpig har ikke Kim Kardashian kommentert kritikken fra Piers Morgan.

KJÆRESTEKOS: I Kanye Wests nye musikkvideo til låta «Bound 2» figurerer hans berømte kjæreste, realitystjerna Kim Kardashian, toppløs. Video: Ellen DeGeneres Show / TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Scott fridde i hemmelighet til Kourtney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer