BLE MOBBET: Dannii Minougue fikk mange negative kommentarer om sin Botox-bruk etter innsatsen som dommer i "X Factor". Nå hevder hun at hun har sluttet med anti-rynke middelet. Foto: Stella Pictures
BLE MOBBET: Dannii Minougue fikk mange negative kommentarer om sin Botox-bruk etter innsatsen som dommer i "X Factor". Nå hevder hun at hun har sluttet med anti-rynke middelet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er ferdig med Botox

Nå vil popstjernen ha tilbake bevegelsene i ansiktet...

SEHER.NO: Popstjernen Dannii Minogue (38) har aldri lagt skjul på at hun har vært villig til å pynte på kroppen sin med hjelp fra plastisk kirurgi, men nå har kritikken fra TV-publikum fått henne på andre tanker.

Etter at Kylie Minogues lillesøster deltok som dommer i det britiske talentshowet "X Factor", fikk Dannii mye kjeft for at ansiktet hennes var tydelig preget av behandlinger med anti-rynkemiddelet Botox.

Nå hevder Dannii at hun gjør alt hun kan for å fremstå som mer naturlig og at TV-seerne vil se forandring neste sesong av "X Factor".

- I "X Factor" er det ganske nyttig å ha noen ansiktsuttrykk! Jeg har sett kommentarene. "Plastikk" og "kun Botox". Jeg ser det folk ser, men jeg må si at selv om jeg har vært åpen om det før, så driver jeg ikke med det nå, sier hun til avisen Daily Mail.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Dette bildet beviser alt