- Jeg er ferdig med botox

Filmstjernen Nicole Kidman nyter å kunne bevege ansiktet på en normal måte.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den australske filmstjernen Nicole Kidman (42), som er gift med coutrystjernen Keith Urban, innrømmer å ha prøvd Botox. Men nå planlegger skuespilleren å unngå sprøyter og nåler, fordi hun hun liker å ha kontroll over ansiktsuttrykket sitt.

- Ingen operasjoner for meg. Jeg prøvde Botox, uheldigvis, men jeg hoppet av den karusellen og nå kan jeg endelig bevege ansiktet mitt igjen, sa Kidman til den italienske avisen La Repubblica.

Nicole er snart aktuell med Park Chan-Wooks skrekkfilm «Stoker», der Kidman spiller rollen som Evelyn Stoker, en mor som er sjalu på sin egen datter(Mia Wasikowska)

Hollywoodstjernen, som har barna Isabella (20) og Connor(17) med eksmannen Tom Cruise, innrømmer at det var tøft å leve seg inn i rollen fordi kjærlighetsbåndet til sine egne barn er så sterkt.

- Jeg er en stor fan av Park Chan-Wook. Jeg har lenge ønsket å jobbe med han og med Mia, som er australsk som meg. Det var en fantastisk opplevelse. Jeg spiller rollen som en mor som hater datteren sin. Det kunne ikke vært lengere unna min egen livssituasjon. Barna mine betyr alt for meg.

Selvom Kidman har eksperimentert med Botox, holder Nicole seg sunn ved et riktig kosthold og trening.

- Jeg er helt naturell. Jeg bruker solkrem, jeg røyker ikke og jeg tar vare på meg selv. Det er jeg stolt av.

- Man kan gjøre hva man vil med kroppen sin, jeg dømmer ingen. Men personlig tror jeg på å holde meg i fysisk god form. Det er slik jeg har blitt oppdratt.


LES OGSÅ:  Måtte tisse på motspilleren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer