- Jeg er ferdig med å slanke meg

Jennifer Hudson må berolige bekymrede fans.

SLANK: Jennifer Hudson og Britney Spears tilstede ved et arrangement i Los Angeles i begynnelsen av oktober i år, for å hedre avdøde sangerinne Whitney Houston. Foto: All Over Press
SLANK: Jennifer Hudson og Britney Spears tilstede ved et arrangement i Los Angeles i begynnelsen av oktober i år, for å hedre avdøde sangerinne Whitney Houston. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Den amerikanske sangerinnen Jennifer Hudson (31) har de siste årene gått ned i underkant av 40 kilo, og hylles for sine smekre former.

Til tross for at hun nå har funnet sin trivselsvekt må hun stadig berolige bekymrede fans, om at hun er ferdig med slankingen:

- Jeg er fornøyd med vekten jeg har nå, men får hele tiden høre: «Jennifer, du må ikke slanke deg mer nå. Du må stoppe». Jeg tror folk har inntrykk av at jeg fremdeles slanker meg, men det stemmer ikke, forteller 31-åringen i et intervju med det amerikanske magasinet Redbook, skriver UsMagazine.


Hudson slo igjennom da hun havnet på syvendeplass i amerikanske «Idol», men ble for alvor kjent da hun spilte i «Dreamgirls» i 2006 og Carrie Bradshaws assistent Louise i den første «Sex og Singelliv»-filmen fra 2008.

I 2010 ble hun medlem av slankeklubben Weight Watchers, som Jessica Simpson (31) også er en del av, og har siden den gang gått ned mange kilo - en bragd hun ser på som større enn det å få tildelt en Oscar.

Selv om hun nå har gått ned mange klesstørrelser, hender det at hun ser på seg selv som den «plus-size»-jenta hun en gang var.

- Det er en prossess å bli vant til mitt «nye jeg», og jeg ble på en måte vant til å være plus-sized. Det hender ofte at jeg av gammel vane ber om ekstra-large, men da sier stylistene: «nei, du trenger medium eller small», forteller hun videre i intervjuet.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV


I 2008 opplevde den talentfulle sangerinnen at hennes mor, bror og lille nevø ble drept av en tidligere kjæreste av hennes søster.

Etter å ha isolert seg fra omverdenen i tiden etter drapene, gjorde Jennifer Hudson comeback i 2009. Nå satser hun for fullt på karrieren og på sin egen sønn David (3), som hun har sammen med forloveden David Ortunga.

- Det føles som om jeg har levd tre eller fire liv. David minner meg om min nevø, og hjelper meg også å huske på min mor. Jeg minnes henne fordi hun var en utrolig god mamma, sa hun til People den gang.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jennifer Hudson knakk sammen i tårer over avdød nevø