- Jeg er fast bleieskifter

KrF-leder Knut Arild Hareide har hendene fulle også når han ikke bedriver valgkamp.

ELSKER FARSROLLEN: KrF-lederen sier til bladet «mamma» at han ønsker å være til stede i datterens liv og hverdag så mye som mulig, og at han og kona gjør sitt beste for at han kan kombinere rollen som politiker og pappa. Foto: Stella Pictures
ELSKER FARSROLLEN: KrF-lederen sier til bladet «mamma» at han ønsker å være til stede i datterens liv og hverdag så mye som mulig, og at han og kona gjør sitt beste for at han kan kombinere rollen som politiker og pappa. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: KrFs partileder Knut Arild Hareide (30) er inne i valgkampens siste hektiske uke, men en full timeplan gir ham imidlertid ikke fripass hjemme.

I april ble nemlig han og kona Lisa Maria foreldre for første gang, da datteren Sara Margrete (5 mnd.) kom til verden.

- Jeg prøver å gjøre det jeg kan. Og særlig trå til de dagene der Sara Margrete krever litt ekstra.
 
- Når jeg er hjemme, er det min faste oppgave å skifte bleier. Og Sara trives godt på stellebordet, forteller han i den ferske utgaven av bladet «mamma». 

Stortingsrepresentanten innrømmer at tilværelsen som pappa har gjort at han bedre forstår den tidsklemma som mange småbarnsfamilier opplever. Men Hareide virker allerede ganske godt plassert i farsrollen.

- Selv etter bare noen få måneder med Sara Margrete virker livet uten henne fjernt, sier 40-åringen til bladet.

LES OGSÅ: Viste frem datteren for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer