ALKOHOL-PROBLEMER: Rehab-stjernen Amy Winehouse snakker mye om sine rusproblemer, men ingenting om at hun tenker å slutte å drikke... Foto: All Over Press
ALKOHOL-PROBLEMER: Rehab-stjernen Amy Winehouse snakker mye om sine rusproblemer, men ingenting om at hun tenker å slutte å drikke... Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er fæl i fylla

Amy Winehouse er åpenhjertig om sitt forhold til rus.

SEHER.NO: Soul-stjernen Amy Winehouse (24) har åpenlyst slitt med narkotikaproblemer etter at hun slo gjennom for et års tid siden.


Nå sier hun selv at hun opplever alkohol som verre enn heroin.


- Jeg er forferdelig i fylla. Å drikke over en lang periode er mye verre enn å bruke heroin. Alkohol er virkelig en gift. Hvis jeg har vært på treningsstudio og tar en drink, så er jeg hyggelig å være sammen med. Men hvis jeg ikke har trent og hvis det er noe som plager meg, så blir jeg fæl i fylla, sier Amy ifølge The Sun.

Når hun blir spurt om drikkingen skaper problemer for henne, forteller hun om et restaurantbesøk:


- Da vi kom til restauranten sa vennen min til meg: "Husker du sist vi var her, kelneren måtte bære deg ut mens du slo og sparket etter oss." Da vi dro, skrev jeg på regningen "Unnskyld for bråket, her får du mye i tips."


Til amerikanske OK! magazine skal Amy ha fortalt at drikkingen stort sett ikke påvirker jobben hennes. Men hun skal ha innrømmet at hun noen dager kommer på jobb med en voldsom bakrus.

- Og noen dager må jeg bare ha litt alkohol for at det skal bli en bra dag.

Amy er nylig kommet tilbake fra en ferie i Bryan Adams villa i Karibien. Der skal hun ha tilbragt tiden sammen med eks-kjæresten George Roberts, mens ektemannen Blake Fielder-Civil (25) tilbrakte tiden i fengsel.


Se nærbilder av Amys nye look:


 LES OGSÅ: Verst kledd