- Jeg er et godt eksempel for barna mine

Charlie Sheen angrer ingen ting.

SLÅR TILBAKE: Charlie Sheen kjemper for karrieren om dagen, og har begynt å gi intervjuer igjen etter alle skandalene. - CBS skylder meg en stor unnskyldning i offentligheten, mens de slikker føttene mine, sier han.  Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Charlie Sheen kjemper for karrieren om dagen, og har begynt å gi intervjuer igjen etter alle skandalene. - CBS skylder meg en stor unnskyldning i offentligheten, mens de slikker føttene mine, sier han. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter måneder med taushet etter alle skandalene, sluttet Charlie Sheens PR-mann mandag og dermed slapp Sheen løs i kanal etter kanal for å «snakke ut» i går. I et intervju med TMZ.com sier Sheen at han ikke trenger å unnskylde seg til noen for livsstilen sin, heller ikke til sine fem barn.

- Led etter eksempel, og lær dine barn hva som er rett og galt. Hvis min rett og galt er litt annerledes enn andre sine, så vil barna mine bli litt annerledes også, sier Sheen i intervjuet.

«Litt annerledes» i denne sammenhengen, vil for de som ikke har fulgt med på Sheens liv etter nyttår, bety at man tar med seg prostituerte på middag med ekskona, ender opp kollapset og naken på et hotellrom med en skrikende naken kvinne på badet, og ville orgier med prostituerte og pornostjerner, for å nevnte noen episoder.

Eller «litt annerledes» enn de fleste andre altså.

Sheen har en voksen datter fra et tidligere forhold, to barn på 5 og 7 år med ekskona Denise Richards, og tvillinger på to år med ekskona Brooke Mueller.

I intervjuet stopper heller ikke Sheen angrepene på «Two an a Half Men»-produsenten Chuck Lorre, som nå truer med å stanse hele serien.

- Jeg er fornærmet, jeg er forvirret. Disse ergrelsene, er rakett drivstoffet som er i toppen av min bevissthet. Hvis dere vil gå til krig, la oss gå til krig, sier en kjederøykende Sheen i intervjuet, i hagen til hjemmet i Los Angeles, mens to ukjente kvinner går rundt ham.

Seinere på kvelden dukket Sheen opp fire minutter før sending da han skulle intervjues på CNN's Piers Morgan Tonight. Det fikk intervjueren til å skrive dette på twitter:

- Var ikke sikker på om Charlie ville dukke opp, før han dukket opp – 4 minutter før vi skulle på lufta.

I intervjuet understreket Charlie kamplysten.

- Jeg føler meg mer levende, jeg føler meg mer fokusert, jeg føler meg mer energisk. Jeg er på et oppdrag med å erklære seier på alle fronter, sa han.

I intervjuet sier Sheen at han ikke har telt dager siden sist han tok narkotika, og at han ikke ser på seg selv som avhengig, bare en som lever livet fullt ut.

- Mitt motto er å nyte hvert øyeblikk. Jeg tror ikke jeg ville byttet ut noe av det, fordi jeg fortsatt er i livet – og det er ganske kult, sier han.

Han mener hans privatliv ikke burde ha noe å si for showet og hevder at CBS har hatt sjansen til å bli kvitt ham noen ganger før, men at de da ga ham lønnsøkning isteden. Han benekter også at han nå har krevd lønnsøkning fra 2 millioner dollar per episode til 3 millioner dollar, men at kravet hans er at han og resten av arbeiderne på serien får lønn for de åtte episodene som er kansellert.

- Alle mener jeg burde tigge om å få jobben tilbake. Men jeg vil bare advare dem om at det er alle andre som kommer til å tigge meg om å få jobben tilbake. Innen onsdag kommer de til å endre navnet til Charlie Bros., not Warner Bros, sier han i et intervju med ABC, om selskapet som produserer showet sammen med CBS.

- Jeg har et storartet liv og jeg omfavner det. Det passer ikke inn i deres modell, men deres modell suger, sier han om sjefene sine.

I intervjuet med CNN innrømmer Sheen at han har innimellom har gått glipp av øvelser, og at han noen ganger har kommet litt bakfull på jobb, men hevder han alltid har levert på opptak.
I alle intervjuene sier Sheen at han ikke ruser seg, og ABC viste fram en narkotikatest der han testet negativt på ti forskjellige stoffer.

Han ville ikke snakke om de høyprofilerte skandalene den siste tiden med alkohol, narkotika og voldelig oppførsel. Bare at de som rapporterer om hendelsene ikke var der, og han avfeier det meste med løgner.

Sheen er først og fremst sint på kanselleringen av showet.

- De forsøker å ta alle pengene mine, slik at jeg ikke kan betale for familien min, sier han i intervjuet.

- CBS skylder meg en stor unnskyldning i offentligheten, mens de slikker føttene mine, sier han.

Sheen hevder også at han har fått tilbud om jobb fra venner som Sean Penn, Mel Gibson, Sylvester Stallone og Colin Farrell i den tunge tiden.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg går på ett dop, og det heter Charlie Sheen