- Jeg er et dophue

Popstjernen overrasket venner og familie på sin egen bursdag.

OVERRASKET VENNENE: Miley Cyrus skal ha kalt seg selv et «dophue» da hun i forrige uke feiret sin 19-års dag. Dette bildet er fra fjorårets bursdagsfeiring. Foto: All Over Press
OVERRASKET VENNENE: Miley Cyrus skal ha kalt seg selv et «dophue» da hun i forrige uke feiret sin 19-års dag. Dette bildet er fra fjorårets bursdagsfeiring. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske artisten Miley Cyrus har blitt verdensberømt gjennom ungdomsserien «Hannah Montana», men de siste månedene har 19-åringen gjort alt hun kan for å kvitte seg med imaget som barnestjerne.

Onsdag gikk hun lenger enn noen gang før, da hun innrømmet foran venner og familie, at hun røyker marihuana, ifølge Daily Mail.

Da Miley ble overrasket med en kake i sitt bursdagsselskap på 19-års dagen, som er oppkalt etter den berømte reggae-stjernen og hasjrøykeren Bob Marley, svarte hun følgende.

- Du vet du er et dophue, når vennene dine lager en Bob Marley-kake. Du røyker for mye hasj, sier Miley ifølge Daily Mail i en video som skal ha havnet på nettet etter festen.

Tidligere har Miley, som er datter av countrystjernen Billy Ray Cyrus, blant annet fått kritikk for sine sexy antrekk på scenen, og for å ha simulert et kyss med en annen jente i TV-programmet «Britain's Got Talent».

I fjorårets bursdagsselskap havnet Miley også i hasj-bråk, da hun ble filmet mens hun tilsynelatende inhalerte fra en hasjpipe. Senere hevdet imidlertid Miley at det kun dreiet seg om et lovlig stoff, som heter Salvia.

Også denne gangen hevder Miley og hennes venner at det ikke er snakk om noen ordentlig «dopavsløring».

Ozzy Osbournes datter Kelly, som er en god venninne av Miley, hevder hele narkotika-kommentaren var en spøk og et forsøk på å gjøre narr av fjorårets skandale.

- Det hele var en spøk. Etter salvia-episoden begynte vi å kalle henne Bob Miley som en spøk. Det gjør meg syk at hennes venner vil prøve å få henne til å fremstå som noe hun ikke er, skriver Osbourne på sin Twitterside.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gifter seg etter babyrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer