- Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld

Jennifer Lawrence kommer med overraskende avsløringer i nytt intervju.

ENSOM: Jennifer Lawrence blir hyppig hyllet for både personligheten og utseendet sitt, men påstår likevel at hun aldri blir bedt på date. Foto: wenn.com
ENSOM: Jennifer Lawrence blir hyppig hyllet for både personligheten og utseendet sitt, men påstår likevel at hun aldri blir bedt på date. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Jennifer Lawrence er for tiden premiereaktuell med hovedrollen i storfilmen «The Hunger Games: Mockingjay part 2».

Men selv om karrieren går på skinner for 25-åringen - som i 2012 vant en Oscar for sin rolle i filmen «Silver Lining Playbook» - har hun ikke hatt like flaks på kjærlighetsfronten.I et intervju med bladet Vogue avslører den single jenta at hun ofte holder seg hjemme i helgene, fordi ingen menn tør å be henne ut.– Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg. Jeg vet hvor det kommer fra; de prøver å etablere dominanse, men det sårer følelsene mine. Jeg er bare i jente som vil at du skal være snill mot meg.

Jennifer har tidligere datet sin skuespillerkollega fra de populære «X-Men»-filmene, Nicholas Hoult, i tre år, fram til de gikk hver sin vei i 2014.

Hun har også vært koblet til Gwyneth Paltrows eks-mann, Coldplay-vokalisten Chris Martin, men i sommer tok forholdet slutt for andre gang.

Drømmer om bryllup

Til tross for de mislykkete forholdene, har ikke Jennifer gitt opp tanken på å møte en mann hun vil gifte seg med.– Jeg gleder meg skikkelig til å bli gift. Hvis jeg finner den ene personen jeg vil tilbringe resten av livet mitt med, den jeg vil skal være faren til barna mine, da kommer jeg absolutt ikke til å ødelegge det, sier hun til Vogue.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer