Stein Erik Hagen:

- Jeg er endelig lykkelig

Stein Erik Hagen og samboeren letter på sløret om forholdet.

AVSLØRTE KJÆRESTE: Stein Erik Hagen røpet ny kjæreste høsten 2019. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
AVSLØRTE KJÆRESTE: Stein Erik Hagen røpet ny kjæreste høsten 2019. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Høsten for snart to år siden kunne Se og Hør avsløre at forretningsmann Stein Erik Hagen (64) hadde funnet lykken med den 32 år yngre kirurgen Nicolay Andreas Herud (32).

Overfor bladet omtalte Hagen kjæresten i svært varme ordelag, og i et nytt intervju med DN avslører paret hvordan de møtte hverandre.

Til finansavisen røper de at de møttes på «den gammeldagse måten» gjennom felles venner på baren «Annen til høyre» på Youngstorget, og forteller at de trives godt sammen.

- Blir aldri aktuelt

Når de blir spurt om de vurderer å få barn sammen, er de imidlertid klare i sin tale:

- Nei. USA tillater surrogati, men det er en tung og kostbar prosess, du må regne med å bruke to millioner kroner før du får barnet. Det er så komplisert, så jeg vet ikke. Det blir i hvert fall aldri aktuelt for meg, sier Herud til avisen, mens Hagen påpeker at han allerede har de barna han skal få.

64-åringen har fire barn fra tidligere.

- Bare et tall

Som nevnt er det 32 år som skiller paret. Da det først ble kjent at de var blitt kjærester, påpekte Hagen at «alder bare er et tall».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer