Stein Erik Hagen:

- Jeg er endelig lykkelig

Stein Erik Hagen og samboeren letter på sløret om forholdet.

AVSLØRTE KJÆRESTE: Stein Erik Hagen røpet ny kjæreste høsten 2019. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
AVSLØRTE KJÆRESTE: Stein Erik Hagen røpet ny kjæreste høsten 2019. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Høsten for snart to år siden kunne Se og Hør avsløre at forretningsmann Stein Erik Hagen (64) hadde funnet lykken med den 32 år yngre kirurgen Nicolay Andreas Herud (32).

Overfor bladet omtalte Hagen kjæresten i svært varme ordelag, og i et nytt intervju med DN avslører paret hvordan de møtte hverandre.

Til finansavisen røper de at de møttes på «den gammeldagse måten» gjennom felles venner på baren «Annen til høyre» på Youngstorget, og forteller at de trives godt sammen.

- Blir aldri aktuelt

Når de blir spurt om de vurderer å få barn sammen, er de imidlertid klare i sin tale:

KJÆRESTER? Adrian og Christine i «Sommerhytta» snakker om at de andre tror at de er kjærester. Video: TV 2 Vis mer

- Nei. USA tillater surrogati, men det er en tung og kostbar prosess, du må regne med å bruke to millioner kroner før du får barnet. Det er så komplisert, så jeg vet ikke. Det blir i hvert fall aldri aktuelt for meg, sier Herud til avisen, mens Hagen påpeker at han allerede har de barna han skal få.

64-åringen har fire barn fra tidligere.

- Bare et tall

Som nevnt er det 32 år som skiller paret. Da det først ble kjent at de var blitt kjærester, påpekte Hagen at «alder bare er et tall».

- Jeg har venner i alle aldersgrupper. Alder er bare et tall. «Det er den biologiske alderen som teller», ifølge professor Klaus Schwab i World Economic Forum. Jeg føler meg i hvert fall 30 år yngre en det som står i passet mitt, sa Hagen til Se og Hør.

- Vi trives godt i hverandres selskap, la Herud til.

FORELSKET SEG PÅ TV: Den coronavennlige varianten av «Love Island», «The Cabins», ga single briter muligheten til å finne kjærligheten innesperret på en hytte. Kun ett par holder sammen i dag, og vi har snakket med dem. Video: Rød Løper /TV 2 Sumo Vis mer

Til DN forteller Herud at de er merkelig like, og at mens han er gammel til sinns, er kjæresten ung til sinns.

- Ja, det er kanskje en god forklaring. Jeg er endelig lykkelig. Vi har en felles plattform som gjør at ting er så bra, understreker Hagen.

Da forretningsmannen i 2015 fortalte offentligheten at han er homofil, hadde han lagt to ekteskap med kvinner bak seg. Nyheten fikk bred omtale i norske medier, og firebarnsfaren kunne kort tid seinere røpe at han hadde fått en god del friere.

- Jeg skjønte at jeg var homofil i godt voksen alder. Da jeg var i 20-åra visste vi ikke hva det var. Vi hadde hørt om det, men det var noe vi ikke assosierte oss med, sa han under innspillingen av «Skavlan».

- IDIOTER: Jan Thomas ble opprørt - og skamfull - da han hørte historien om Edvin som ble slått ned på bussen, angivelig fordi han er homofil. Video: Dorholt / Langsem / Rydning Vis mer

64-åringen forklarte også i ettertid at han hadde fått mer enn 2000 henvendelser, der både kjente og ukjente mennesker takket ham for åpenheten.

Støtte fikk han også fra sin nærmeste familie, noe dattera Camilla Hagen Sørli fortalte åpenhjertig om overfor VG samme år.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Stein Erik Hagen, foreløpig uten å lykkes.

LES OGSÅ: Deler stor nyhet: - Veldig koselig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer