Anniken Jørgensen:

- Jeg er endelig fri

Kommer med ny oppdatering om helseutfordringene.

UTFORDRENDE: Anniken Jørgensen har vært åpen om utfordringene ved de evigvarende blødningene. Her under årets ELLE-fest. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
UTFORDRENDE: Anniken Jørgensen har vært åpen om utfordringene ved de evigvarende blødningene. Her under årets ELLE-fest. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Rett før jul i fjor delte blogger og influenser Anniken Jørgensen (26), også kjent som «Annijor», en intim oppdatering med følgerne sine. Da kunne hun fortelle at hun hadde blødd i over et halvt år, og at blødningene påvirket kroppen hennes både fysisk og psykisk.

Jørgensen oppsøkte flere leger, og en av beskjedene hun fikk var at hun var i ubalanse.

- Eggstokkene mine sover, og jeg har ingen progesteron i kroppen. Jeg har rett og slett ingen eggløsning, syklus eller liknende. Jeg har bare «mensen», og kroppen klarer ikke å komme seg tilbake i syklus, forklarte hun overfor Se og Hør tidligere i år.

Nå, ett år etter blødningene først startet, deler hun nok en oppdatering med følgerne sine - men denne gangen er det gledelige nyheter hun bringer til bords.

Hun har endelig sluttet å blø.

- En lang vei

Til Se og Hør forklarer Jørgensen at hun allerede har det bedre.

- Jeg er ikke lenger oppblåst, trøtt, sliten, humørsyk og så videre. Både kroppen og psyken har vært to veldig vanskelige faktorer! innrømmer influenseren.

«Folkens … jeg blør ikke lengre. Jeg har ikke mensen, og jeg er absolutt ikke påvirket av p-piller. Herregud, jeg gråter nå. Jeg er endelig fri, jeg tror virkelig det. Jeg har brukt de siste par ukene på å tillate meg selv å være glad igjen. Jeg prøver å slappe av i kroppen, fortelle den at «det er greit nå. Vi er ferdige». Ikke noe mer smerter, utbrudd, gråting på do eller synet av blod hver eneste dag. Ingen flere medikamenter, skuffelser, vaginale sykdommer, tamponger, søvnløse netter eller å se meg selv falle sammen i speilet», skriver Jørgensen på bloggen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer