- Jeg er endelig «Extra Small»

Stjernen skryter av sin nye klesstørrelse.

STORFORNØYD: Stjernen passer endelig inn i størrelsen XS. Foto: All Over Press
STORFORNØYD: Stjernen passer endelig inn i størrelsen XS. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «I Gode og Onde Dager» og «Melrose Place»-stjernen Lisa Rinna (47) har de siste par årene blitt mindre og mindre.

Nå kan det se ut som om hun har nådd målet sitt. Stjernen skryter nå hemningsløst på sin Twitter-side om at hun endelig har nådd den minste klesstørrelsen, XS, eller «size 0» som det heter i USA.

- Jeg er kjempefornøyd med å endelig passe inn i size 0. Supersmale bukser på jobb i dag. Dere får hate meg om dere vil, men jeg er overlykkelig, skriver hun.

Men selv om Rinna er stolt over sin klesstørrelse, har hun tidligere uttalt at hun synes kvinner skal være glad i den kroppen man har - uansett størrelse.

- Selv om jeg definitivt er et produkt av denne tenkemåten, forstår jeg ikke alt maset samfunnet skaper over folk sin vekt. Jeg ønsker å oppmuntre kvinner om å være stolte av kroppen sin uansett alder eller størrelse, sa hun ifølge FitPerez.com.

Kjendisbloggeren Perez Hilton er helt enig med Rinnas uttalelser.

«Vi er glad på hennes vegne, og er helt enig med henne i viktigheten om å akseptere den man er. Alltid prøve å forbedre seg, men elske seg selv på den reisen», skriver han på FitPerez.com.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De vil ha flere barn