- Jeg er en veldig lykkelig kvinne

Først baby, så bryllup for popstjernen.

ENDELIG GIFT: Emma Bunton har vært sammen med sin kjæreste Jade Jones i over ti år, og flere ganger har det svirret forlovelsesrykter rundt de to. Men nå er det klart for bryllup på alvor. Foto: All Over Press
ENDELIG GIFT: Emma Bunton har vært sammen med sin kjæreste Jade Jones i over ti år, og flere ganger har det svirret forlovelsesrykter rundt de to. Men nå er det klart for bryllup på alvor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Spice Girls»-sangerinnen og soloartisten Emma Bunton (35) kunne i november juble over at hun venter sitt andre barn med kjæresten Jade Jones.

Nå har -åringen fått enda en grunn til å smile.

Søndag avslørte Bunton via sin Twitter-side at Jones - som er kjent fra rockebandene Damage og CherryBlackStone - hadde fridd til henne.

« Yahoo! Jeg er forlovet! Elsker deg Jade! Jeg er en veldig lykkelig kvinne!» skrev Bunton og la ut et bilde hvor hun poserer med sin nye forlovelsesring.

Paret har fra før sønnen Beau (3) sammen.

Det er foreløpig ikke kjent når bryllupet skal gå av stabelen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blir mamma for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer