<strong>STERKE FØLELSER:</strong> Da Anders Jacobsen annonserte sin avskjed i «Skal vi danse» etter onsdagens operasjon, tok følelsene overhånd for dansepartner Elena Bokoereva Wiulsrud. Foto: Scanpix
STERKE FØLELSER: Da Anders Jacobsen annonserte sin avskjed i «Skal vi danse» etter onsdagens operasjon, tok følelsene overhånd for dansepartner Elena Bokoereva Wiulsrud. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg er en veldig følsom person

Elena Bokoreva Wiulsrud knust etter den dramatiske danse-exiten. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Elena snakke om den dramatiske danse-exiten nederst i saken!

SEHER.NO: Under lørdagens «Skal vi danse»-sending annonserte tidligere skihopper Anders Jacobsen at han trekker seg fra programmet etter å ha gjennomgått en operasjon som følge av en blindtarmbetennelse denne uken.

Publikum i salen reiste seg for å hylle Jacobsen, som satt på sidelinjen med kona Birgitte og dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud.

Da programleder Katrine Moholt takket den tidligere storfavoritten for innsatsen, og satte over til en oppsummeringsvideo av Anders og Elenas tid i «Skal vi danse», ble det rett og slett for mye for Elena.

Den profesjonelle danseren klarte ikke å holde tårene tilbake, og var tydelig knust over å måtte forlate programmet.
 
- Jeg er jo bare et menneske, så tårene sitter løst. Da vi vi så tilbakeblikket på alle dansene vi har gjort, ble jeg trist. Jeg er en veldig følsom person. Det er utrolig trist at Anders var så uheldig og skulle få blindtarmebetennelse nå, men man kan ikke gjøre noe med det, sier Elena til Seher.no.
 
Elena har i flere dager ventet i spenning på hva som ville skje med deres deltagelse i programmet, og fikk beskjed om dansepartnerens avskjed kun kort tid før sending.

- Jeg hadde håpet fram til i dag. Anders og legen tok avgjørelsen om at han ikke kunne danse i dag. Jeg respekterer avgjørelsen, og skjønner at helsen er viktigst.

Forrige uke røk også Elenas ektemann Lars Alexander Wiulsrud ut, da hans dansepartner Inger Lise Hansen måtte forlate TV 2-showet.

Nå går Elenas tanker først og fremst til Anders.

- Det er trist. Han får denne ene muligheten. Jeg har vært med i flere år. For ham er det enda verre. Det er bare trist, sier Elena til Seher.no.

I 2009 gikk Elena helt til topps i «Skal vi danse», sammen med TV 2-profil Carsten Skjelbreid. Om Anders Jacobsen ikke hadde blitt syk, tror hun det hadde blitt seier også dette året.

- Ja, jeg tror Anders hadde mulighet til å vinne. Jeg tror hvertfall at han kunne ha vært i finalen. Hadde vi kjørt på hardt med trening kunne han ha vunnet, men hva kan man gjøre?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Reddet av Anders Jacobsen


Se Elena snakke om den dramatiske danse-exiten her:[obj:media:10148]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer