PEN GJENG: Megan Fox, Brittany Snow, Vanessa Hudgens og Hayden Panettiere under Warner Bros fest i etterkant av Golden Globe.  Foto: All Over Press
PEN GJENG: Megan Fox, Brittany Snow, Vanessa Hudgens og Hayden Panettiere under Warner Bros fest i etterkant av Golden Globe. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er en transvestitt

Hun er kåret til verdens deiligste kvinne, men påstår hun er mann.

SEHER.NO: I september i fjor kåret magasinet Maxim Megan Fox (22) til verdens deiligste dame. Det er liten tvil om hun er en av Hollywoods vakreste, men det virker ikke helt som om hun forstår det selv.

22-åringen spøkte med underholdningskanalen E! da hun søndag kveld gikk nedover den røde løperen ved Golden Globe Awards.

- Jeg er en transvestitt. Jeg er en mann. Og jeg er smertefullt usikker på meg selv. Faktisk er jeg på randen til å kaste opp akkurat nå. Jeg er livredd for å være her. Flau og redd, sa hun.

Men det var ikke det eneste Transformers-stjernen la ut om. Blant annet fortalte hun om sine følelser for andre skuespillere ved prisutdelingen.

- Jeg vil ha Salma Hayeks pupper! De er de vakreste puppene i hele verden. Perfekt!

Fox ankom Golden Globe uten kjæresten Brian Austin Green. Og det hadde hun også en forklaring på.

- Du vet, han vil ikke være daten min, og vil ikke være her. Han er en mann, og har et ego.
Skuespilleren la også ut om sine spisevaner, og fleipet med at hun gjerne sultet seg selv i en måned for å se best mulig ut.

Hun har utseendet, og tydeligvis humoren også inntakt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Verdens deiligste kaster klærne