MAGER: LeAnn Rimes, her avbildet sammen med mannen Eddie Cibrian, er skummelt tynn for tiden. I hvert fall ifølge US Magazine. Foto: All Over Press
MAGER: LeAnn Rimes, her avbildet sammen med mannen Eddie Cibrian, er skummelt tynn for tiden. I hvert fall ifølge US Magazine. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg er en sunn jente

LeAnn Rimes slår tilbake mot påstandene om at hun ser skummelt tynn ut.

Publisert
SEHER.NO:  Sang- og skuespillerstjernen LeAnn Rimes (28) har fått mye oppmerksomhet for sin slanke figur. Forrige uke skrev derimot nettstedet US Weekly at 28-åringen har blitt skummel å se på. Det etter at hun viste seg sammen med ektemannen, Eddie Cibrian (37), i New York denne uken.

«Hun viste fram et sjokkerende sett med bare skinn og bein.», skrev bladet om kroppen til superstjernen.

Men det stopper ikke der...

Den nygifte jenta la nemlig nylig ut bikinibilder av seg selv på Twitter fra sin bryllupsreise.  På bildene, tatt på stranda i Mexico viser hun «sin tynne, lille kropp og sine kosmetisk fiksede bryster», skriver US Magazine, som også registrerte at hennes venstre fot var bandasjert.

Det tok ikke lang tid før en av LeAnn Rimes' følgere på nettsamfunnet kommenterte det faktum at hun ser skremmende tynn ut for tiden. Ikke lenge etterpå tok hun også selv til motmæle.

- Dette er min kropp, og jeg kan love deg at jeg er en sunn jente. Jeg er bare mager. Takk for bekymringen, men det er ingen vits å være det, skriver LeAnn Rimes, som samtidig heller ikke legger skjul på at hun gjerne skulle hatt egne barn snart.

- Jeg så to små barn på stranda, de var så søte! De er kanskje seks eller åtte år gamle, og gjør at jeg ønsker meg barn selv.

LeAnn Rimes' ektemann Eddie Cibrianhar allerede to barn, Mason (7) og Jake (3) med eks-kona Brandi Glanville.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er bare skinn og bein  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer