Steinar Sagen:

- Jeg er en streng pappa

- Det største offeret jeg gjør, er å dra på lekeland. Det er ekte kjærlighet, smiler tobarnsfar Steinar Sagen.

STORE JENTER: Skuespiller og radioprofil Steinar Sagen hadde med seg datteren Elida (t.v.) og konas datter Ella til filmpremieren på «Månelyst i Flåklypa». - Den første «Flåklypa»-filmen har jeg sett sikkert 30 ganger, sier han til Se og Hør. Foto: Andreas Fadum
STORE JENTER: Skuespiller og radioprofil Steinar Sagen hadde med seg datteren Elida (t.v.) og konas datter Ella til filmpremieren på «Månelyst i Flåklypa». - Den første «Flåklypa»-filmen har jeg sett sikkert 30 ganger, sier han til Se og Hør. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Komiker, skuespiller og radioprofil Steinar Sagen (43) er for tiden aktuell som stemmen til Emanuel Desperados i «Månelyst i Flåklypa». På den store premieredagen klarte han også å få inn litt familietid.

Sagen er gift med psykolog Catrin Sagen (43), og sammen har de den to år gamle sønnen Petter (2). Komikeren har også datteren Elida (8) fra et tidligere forhold, mens kona har to barn fra før.

SNAKKER OM FARSROLLEN: Det er i ukens Se og Hør at Steinar Sagen forteller om farsrollen. Foto: Faksimile fra Se og Hør
SNAKKER OM FARSROLLEN: Det er i ukens Se og Hør at Steinar Sagen forteller om farsrollen. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Til Se og Hør forteller moromannen at han er en strengere far enn folk flest kanskje ville tro.

- Jeg får høre at jeg virker strengere enn det jeg tror jeg er, og at jeg har et strengere fjes, sier komikeren.

Elsker farsrollen

Overfor Se og Hør beskriver den populære «Side om side»-skuespilleren hva han elsker mest med farsrollen.

- Å føre genene videre, og se at de blir ordentlige mennesker, som de er på god vei til å bli, smiler han.

Når han har en ekte pappadag, foretrekker han å ta med barna ut i naturen.

- Å gå i skogen er det aller beste. Det største offeret jeg gjør, er å dra på Leos Lekeland. Det er ekte kjærlighet fra foreldre til barn, ler han.

Mens Steinar jobber som komiker og skuespiller, og er kjent fra «Radioresepsjonen», er Catrin psykolog og samlivsterapeut, kjent fra den omdiskuterte TVNorge-serien «Gift ved første blikk».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

FAMILIEFORETAK: Steinar Sagen spiller karakteren Tommy Blegeberg (i midten) i NRK-serien «Side om side». Her mellom Vidar Magnussen (t.v.) og broren Tore Sagen. Foto: NRK
FAMILIEFORETAK: Steinar Sagen spiller karakteren Tommy Blegeberg (i midten) i NRK-serien «Side om side». Her mellom Vidar Magnussen (t.v.) og broren Tore Sagen. Foto: NRK Vis mer

Fridde på ferie

Sagen og Eide bekreftet at de hadde blitt et par da de kom sammen på premieren av «Mormor og de åtte ungene» sommeren 2013.

- Ja, vi er kjærester, strålte komikeren til Se og Hør den gang.

Duoen giftet seg i mai 2014, etter at Sagen hadde fridd på ferie til Cape Town. I dag er de en moderne familie med mine, dine og våre barn.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

EKSPERT: Catrin Sagen (t.v.) er også kjent fra TV-skjermen. Hun er fast psykolog i TV-programmet «Gift ved første blikk» på TVNorge. Foto: Discovery
EKSPERT: Catrin Sagen (t.v.) er også kjent fra TV-skjermen. Hun er fast psykolog i TV-programmet «Gift ved første blikk» på TVNorge. Foto: Discovery Vis mer

Kort tid etter bryllupet på herskapelige Nordre Skøyen Hovedgård i Oslo, dro de nygifte på en ukes bryllupsreise til Barcelona i Spania.

Her ble Sagen rammet av hjerteproblemer og innlagt på sykehus.

I radioprogrammet «Befolkningen» på NRKP1 fortalte Sagen spøkefullt om hendelsen i ettertid:

- Kroppen min takler ikke fri en hel uke, kombinert med varme, ekstremt inntak av tapas, sangria, cava, pils og ekte kjærlighet, fortalte han.

- Hjertet mitt er stort, har legen fortalt meg, men det gikk på en bitteliten atrieflimmer-smell på den siste dagen. Det er ikke dødsfarlig, men det er litt ekkelt. Spesielt når man er i en spansk by, la han til.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Sagen ble derfor innlagt på sykehus, men heldigvis var ikke hendelsen alvorlig.

- Hjertet mitt danset hoppsansa, men det var ikke hjerteinfarkt. Det er bare at hjertet mitt går litt raskere av og til. Jeg får høy puls og det dunker veldig hardt. Så jeg var en liten tur innom sykehuset i Barcelona, forklarte han.

Det var 1. mai 2016 at den populære radioprofilen og kona ble foreldre til sønnen Petter. Nyheten delte han selv på sin Instagram-profil med følgende tekst:

«Her holder jeg min kliss nye sønn. Hvis han får 10.000 likes vil han vurdere å begynne med smokk».

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter sjokkbruddet