<strong>TREBARNSMOR:</strong> Julia Roberts (51) slo for alvor gjennom som skuespiller i 1990 da hun spilte «Vivian» i den legendariske filmen «Pretty Woman». Nå forteller stjernen åpent om rollen som mor og hvordan hun oppdrar barna sine. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Julia Roberts (51) slo for alvor gjennom som skuespiller i 1990 da hun spilte «Vivian» i den legendariske filmen «Pretty Woman». Nå forteller stjernen åpent om rollen som mor og hvordan hun oppdrar barna sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Julia Roberts:

- Jeg er en streng mor

Avslører at hun ikke straffer barna.

Publisert
Sist oppdatert

Julia Roberts (51) ble for mange kjent som den smellvakre skuespilleren som sjarmerte en hel verden, da hun spilte rollen som den munnrappe, prostituerte jenta Vivian i den legendariske filmen «Pretty Woman» fra 1990.

Siden den gang har hun medvirket i en rekke filmer, som blant andre «Notting Hill» og «Mona Lisa Smile». På privaten har hun flere forhold bak seg, men 51-åringen har siden 2002 vært gift med Daniel Moder (50), som hun møtte på settet til filmen «Meksikaneren» i 2000, hvor hun hadde en av hovedrollene, mens han var kameramann.

I november 2004 fikk de sine første barn sammen, da tvillingene Hazel Patricia og Phinnaeus, som nå er blitt 14 år gamle, kom til verden.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Julia Roberts (51) spilte mot Richard Gere (69) i «Pretty Woman». Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Julia Roberts (51) spilte mot Richard Gere (69) i «Pretty Woman». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå forteller «Pretty Woman»-skuespilleren åpenhjertig om morsrollen i et nylig intervju på italiensk TV, hvor hun blant annet sier at hun mener det er viktig med grensesetting for barna, skriver ContactMusic.

Streng mor

Trebarnsmoren sier hun føler seg heldig som har giftet seg med mannen i sitt liv, og at de har fått tre fantastiske barn. Likevel innrømmer hun at hun er streng.

- Jeg er en streng mor. Jeg mister ikke besinnelsen, men jeg tror det er viktig at barn kjenner til grensene i livene sine, og at de føler seg trygge innenfor disse grensene, sier hun, og legger til:

- Men hvis noe skjer, straffer jeg dem ikke. Jeg foretrekker å ha samtaler med barna. Jeg tror at mitt alvorlige ansikt er straff nok.

I tillegg til tvillingene Hazel Patricia og Phinnaeus, fikk Roberts og ektemannen yngstesønnen Henry Daniel i 2007.

Skuespilleren har tidligere innrømmet at hun ikke ønsker at barna skal slite på den måten hun gjorde da hun vokste opp, skriver nettstedet videre.

- Jeg vil ikke at de skal slite med det samme som jeg gjorde. Samtidig må man lære seg hvordan man rer sengen sin og hvordan man vasker klær og lager mat, det er viktige ferdigheter i livet, har hun tidligere uttalt om morsrollen.

Innrømmer egoisme

I et intervju fra 2017 innrømmet Roberts imidlertid at hun i mange år satte skuespillerjobben foran alt i sine tidlige år av karrieren, og fortalte at hun har vært flau over sin egen oppførsel.

Vis mer

- Jeg prioriterte meg selv. Jeg var en selvopptatt liten drittunge som løp rundt og spilte inn filmer, sa hun i et intervju med Harper's Bazaar, ifølge E! News den gang.

Det var først da Roberts møtte sin nåværende ektemann, Danny Moder(48), at livet falt på plass for henne.

- Det var da jeg traff Danny at jeg fant meg selv. Når jeg tenker på hva som gjør livet mitt til livet mitt, og hva som føles riktig og får meg til å skinne, så er det ham. Alt jeg har, har kommet fra ham, forteller hun til bladet, ifølge nettstedet.

- Viktig å kysse

I et intervju fra 2015, fortalte hun at det var viktig å kysse for å holde liv i ekteskapet.Hun passet også på å understreke at dét ikke bare gjaldt andre par i bransjen, men forhold generelt.

Duoen har flere ganger jobbet sammen på det store lerretet, blant annet i filmer som «The Normal Heart» og «Secrets in Their Eyes». Selv om trebarnsmoren sier de er hverandres største supportere, så ønsker hun alltid å imponere ektemannen på settet.

- Det er betryggende å jobbe sammen, men det er også en viss frykt. Noe som er en bra kombinasjon. Frykten er der fordi personene jeg ønsker å gjøre et inntrykk på er der og stirrer rett på meg, forklarte hun.

LES OGSÅ: Fikk nei av dronningen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer