- Jeg er en streng mor

Kim Kardashian snakker om morsrollen og drømmen om flere barn.

HAR KLARE REGLER: Kim Kardashian setter ned foten når det kommer til leggetider for lille North West. Her er mor og datter på shopping sammen i Meatpacking District i New York City. Foto: All Over Press
HAR KLARE REGLER: Kim Kardashian setter ned foten når det kommer til leggetider for lille North West. Her er mor og datter på shopping sammen i Meatpacking District i New York City. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ett år siden ble Kim Kardashian (33) og Kanye West (37) foreldre til lille North «Nori» West, og realitystjernen har selv sagt at datteren har forandret livet hennes.

Da Nori feiret sin aller første bursdag 15. juni overrøste det styrtrike paret henne med eksklusive gaver.

I tillegg til en ekstremt sjelden perle på 400 karat, fikk hun også et lekehus - designet som en middelhavsvilla til 300.000 kroner.

Den kan være en fare for at den lille jenta vil bli verdens mest bortskjemte barn, men Kim hevder at hun ikke har problemer med å sette grenser for datteren.

- Jeg er en streng mor. Jeg er morsom og leken, men jeg er veldig streng når det kommer til leggetider, og at hun skal sove i sin egen seng, forteller hun til Mail Online.

FAMILIEBILDE: Kim, Kanye og Nori i bryllupet i mai. Snart vil de planlegge flere barn. Foto: Kim Kardashian/Instagram
FAMILIEBILDE: Kim, Kanye og Nori i bryllupet i mai. Snart vil de planlegge flere barn. Foto: Kim Kardashian/Instagram Vis mer

- Kourtney lar ungene sove i sengen deres, så når de snart får barn nummer tre, trenger de en større seng eller så må de lage noen nye regler. Når det er helg får Nori noen ganger sove i senga vår også. Jeg er ikke super streng, legger hun til.Kim og Kanye giftet seg i en overdådig bryllupsfest på Forte di Belvedere i Firenze sist måned. Nå forteller den nygifte fru West at hun gjerne vil har flere barn.

- Jeg håper å kunne gi Nori en bror eller søster. Jeg vokste opp med mange søsken, så jeg vet hvordan det er. Jeg vil gjerne ha en stor familie og skal garantert ha et barn til, og så får vi se hvordan det går.

LES OGSÅ: Kim viste resultatet av ekstremslankingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer