VAKKER: Eva Longoria-Parker spiser det hun vil. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Eva Longoria-Parker spiser det hun vil. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er en storspiser

Skjønnheten hevder hun ikke gjør stort for å se bra ut...

SEHER.NO: "Frustrerte Fruer"-skjønnheten Eva Longoria-Parker (34) følger ingen spesiell diett. I et nytt intervju forteller hun at hun spiser mye mer enn det folk kanskje tror.

- Jeg er en storspiser, men jeg holder et øye med hva som er på tallerkenen. Jeg elsker å lage mat og jeg er veldig glad i meksikansk mat. Det er min store svakhet sammen med rødt kjøtt. Jeg bare må ha det, sier hun ifølge Female First.

Longoria-Parker er faktisk så glad i meksikansk mat, at hun eier sin egen meksikanske restaurant i Hollywood, samtidig som hun har en annen restaurant i Las Vegas.

- Det er nok meksikansk mat som er min lille "luksus" her i livet. Men jeg elsker også amerikansk pizza og mat fra det indiske kjøkken. Jo mer krydret, jo bedre.

Samtidig hevder skuespilleren at hun heller ikke trener så mye for å se bra ut.

- Det går mest i styrketrening og kickboksing. Jeg er veldig glad i adrenalin. Adrenalin og meg kommer godt overens. Kroppen er jo et fremkomstmiddel, og det er man nødt til å ta vare på, sier hun.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi har bare sex i helgene