- Jeg er en stor pyse

Til våren skal TV-kjendisen få andre til å hyle av redsel.

NYTT PROGRAM: Pressen fikk tirsdag møte TVNorge-profilene under kanalens vårlansering. Der ble det klart at Synnøve Skarbø (t.h.) skal lede programmet «Blackout» til våren, mens Henriette Brusgaard er tilbake med en ny sesong av «Alt For Norge». Foto: Thomas Horni / Seher.no
NYTT PROGRAM: Pressen fikk tirsdag møte TVNorge-profilene under kanalens vårlansering. Der ble det klart at Synnøve Skarbø (t.h.) skal lede programmet «Blackout» til våren, mens Henriette Brusgaard er tilbake med en ny sesong av «Alt For Norge». Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: TVNorge-programlederen Synnøve Skarbø (40) har den siste tiden sendt håpefulle deltagere og kjendiser ut i den ville hinderløypen i programmet «Wipeout». Til våren blir hun programleder i serien med det noe lignende navnet «Blackout». Der skal lysene slås helt av.

- Dette er et nytt konsept og et meget enkelt konsept, der vi skal få deltagerne til å gjøre en rekke skremmende ting i stummende mørke. Det kan bli alt spill og hinderløyper til utfordringer. Men vi snakker ikke akkurat Ludo, sier Skarbø til Seher.no.

Programmet er ennå ikke spilt inn, og alle detaljene er ennå ikke helt spikret. Men Skarbø vet hva hun ser etter når det kommer til deltagerne.

- Vi ønsker selvfølgelig å ha med folk som sier at de ikke er redde for noen ting. Å få med 72 reddharer hadde ikke vært så gøy.

- Og til slutt får vel seerne observere at du trosser dine fobier i mørket, Synnøve?

- Det skjer ikke, og det sa jeg klart ifra om da jeg fikk denne programlederjobben. Jeg er en stor pyse, og det er jeg ikke redd for å innrømme. Jeg har mange fobier, sier hun lattermildt til Seher.no.

Etter planen går «Blackout» på lufta i mars 2011 på TVNorge.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er ikke gravid