TRIST: Til Harper's Bazaar forteller 23-åringen at hun synes det er trist at sextape-ryktene gikk så langt som de gjorde. Foto: All Over Press
TRIST: Til Harper's Bazaar forteller 23-åringen at hun synes det er trist at sextape-ryktene gikk så langt som de gjorde. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er en snill jente

Endelig snakker "Gossip Girl"-stjernen ut om sextape-ryktene.

SEHER.NO: I juni startet ryktene om at det hadde lekket en svært privat video på internett av Leighton Meester (23) fra den populære TV-serien "Gossip Girl".

Ifølge nettstedet TMZ.com hadde en film med flere nærgående nakenscener av den populære skuespilleren blitt tilbudt flere pornoprodusenter i USA.

Flere bilder fra den angivelige sextapen ble lekket på nettet, og det var ingen tvil om at hovedpersonen i filmen lignet på Meester.

Nå går imidlertid 23-åringen for første gang ut og snakker om ryktene, som hun hevder er falske.

- Filmen er ikke ekte, så det gjør meg litt trist. Det var ekkelt at ryktene gikk så langt som de gjorde, forteller stjernen til septemberutgaven av Harper's Bazaar, ifølge People.

Til magasinet forteller Meester - som spiller sosieltetspiken Blair Waldorf i "Gossip Girl" - at hun egentlig bare er enn snill jente som bruker tiden sin på jobb.

- Jeg har aldri vært gal. Jeg er en veldig snill jente, for å være ærlig. Jeg gjør ikke noe for å såre noen. Helt ærlig, alt jeg gjør er å jobbe.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Mini-Me saksøker eksen for mishandling