FORVANDLING: Bildet til høyre er tatt i 2006, da Fry hadde et tydelig rundere ansikt enn i dag. Stjernen har gått ned hele 38 kilo siden desember.
FORVANDLING: Bildet til høyre er tatt i 2006, da Fry hadde et tydelig rundere ansikt enn i dag. Stjernen har gått ned hele 38 kilo siden desember.Vis mer

- Jeg er en skygge av meg selv

TV-stjernen opplevde dramatisk vekttap etter streng diett.

SEHER.NO: Den britiske komikeren Stephen Fry (51) - som blant annet er kjent for sine roller i komiseriene om "Sorte Orm" - beskriver seg som en skygge av seg selv. Briten har slanket seg hele 38 kilo siden desember, og klarer endelig å se seg i speilet igjen.

TV-stjernen skal ha startet på en diett som gjør han både sprekere, fastere og hyper-energisk, skriver Daily Mail.

Dietten skal også ha hjulpet Fry, som lenge har vært manisk depressiv, til å komme i bedre humør, og stjernen forteller til avisen at livet i dag har flere opp -og nedturer enn tidligere.

Til Daily Mail avslører komikeren at han har lagt om kostholdet, begynt å trene på helsestudio og at han tar beina fatt uansett hvor han skal gå.

- Jeg skjønte at noe måtte gjøres. Jeg er 182,5 cm høy, men 133,5 kilo er for tungt. Den første måneden kuttet jeg ut brød, poteter og sukker, og da rullet kiloene av, forteller han.

I dag veier Fry 97 kilo, og kiloene fortsetter å forsvinne.

- Nå har jeg sluttet med flere typer mat, som for eksempel rødt kjøtt. Jeg har fortsatt å gå ned kilo, og jeg føler meg mye bedre.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Gikk ned 100 kilo før Robinson