RACERFART: - Det jeg husker best er konkurranseinstinktet som tok overhånd,  der jeg etter et par runder ble litt safe - og deretter begynte å kjøre ræva av de fleste, forteller "Zebra Grand Prix"-deltager, Terje Schrøder. Foto: TV 2
RACERFART: - Det jeg husker best er konkurranseinstinktet som tok overhånd, der jeg etter et par runder ble litt safe - og deretter begynte å kjøre ræva av de fleste, forteller "Zebra Grand Prix"-deltager, Terje Schrøder. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg er en skapkvinne!

Great Garlic Girls-stjernen er ikke akkurat en kvinne bak rattet.

Se videointervjuer fra forrige ukes premierefest nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag er det klart for den andre episoden av TV 2 Zebra-programmet "Zebra Grand Prix", og denne gangen er det stjerner som Terje Schrøder, elAxel,  Signy Fardal, Vinnie fra Paperboys, Vibeke Klemetsen, Liza Stokke, Hans Petter Burås og Christoffer Dons som skal teste sine kjøreferdigheter foran landets TV-seere.

- Det jeg husker best er konkurranseinstinktet som tok overhånd,  der jeg etter et par runder ble litt safe - og deretter begynte å kjøre ræva av de fleste. Det synes jeg var jævlig kult, forteller Great Garlic Girls-stjernen Terje Schrøder til Seher.no

Schrøder, som også i rallyet stilte til start utkledd som kvinne, mener dermed det var lite som minnet om "en kvinne bak rattet" da konkurransen ble satt igang.
- Nei, jeg var nok mer en skap-kvinne! smiler han.

Forrige uke var det kjendiser som Siv Jensen, Rein Alexander, Trine Rein, Lene Alexandra og Gaute Ormåsen som testet kjøreferdighetene. Men det stopper ikke der: Flere kjendiser vil om ikke så alt for lenge innta rallybanen. Én av dem er skuespiller Mikkel Gaup, som innrømmer at han tok sine forholdsregler før han satte seg i bilen.

- Jeg har jo et søskenbarn som er veldig flink til å kjøre - Ailo Gaup. Og det ligger jo litt i blodet. I tillegg hadde jeg fått noen tips av min gode venn, Martin Schanke. Da var det én ting som var klinkende klart, og det var da at jeg skulle gi full gass eller ingenting, forteller han til Seher.no.

Og at det gikk unna i svingene - det legger ikke Gaup skjul på.

- Jeg prøvde å leve opp til mottoet, og det går unna - det kan jeg love! Vi får se om jeg kanskje ryker ut i første sving. Det spørs...

Programleder Camilla Wold Knudsen har - som naturlig er - fulgt rallykjendisene tett under hele innspillingen. Det er gitt mersmak, skal man tro henne selv. 

- Jeg tror at de som ser meg i denne rollen kommer til å se at dette er noe jeg liker veldig godt. For det er det. Jeg er inderlig til stede når jeg leder programmet. Og det er fordi jeg har jobbet med det i forkant og underveis. Jeg legger ikke skjul på at jeg har lyst til å gjøre mer av dette, sier hun til Seher.no.

"Zebra Grand Prix" ser du på TV 2 Zebra onsdager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Siv Jensen: - Det kunne vært min siste time

Se videointervjuer fra forrige ukes premierefest her:

[obj:media:7604]