KONVERTERT: Julia Roberts ble hinduist etter innspillingen av sin nye film «Eat, Pray, Love». Her fra en scene i filmen, som blant annet er spilt inn i Italia, India og Bali.  Foto: Stella Pictures
KONVERTERT: Julia Roberts ble hinduist etter innspillingen av sin nye film «Eat, Pray, Love». Her fra en scene i filmen, som blant annet er spilt inn i Italia, India og Bali. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er en praktiserende hindu

Superstjernen konverterte etter filminnspilling i Asia.

SEHER.NO: Superstjernen Julia Roberts (42) har forandret seg radikalt etter innspillingen av sin nye film «Eat, Pray, Love».

Se trailer til filmen nederst i saken!
 
Ikke bare la skuespillerinnen på seg fem kilo under innspillingen, nå avslører hun også at hun har konvertert til hinduismen, skriver Daily Mail. 

I intervju med britiske Elle magazine forteller Oscar-vinneren, som ble født inn i en baptist/katolsk familie i «Bibel-beltet» i USA, at tiden i India og Bali hadde en stor innvirkning på henne, og at hun nå mediterer og besøker templer så ofte hun kan.

- Jeg går dit for å meditere, be og feire, sier Roberts, som spiller en ny-skilt kvinne som reiser rundt i verden i forsøk på å finne seg selv i «Eat, Pray, Love».

Hollywood-stjernen forteller også at hun og ektemannen Daniel Moder, samt deres tre barn Hazel, Phinnaeus og Henry, pleier deres nye religion så ofte de kan.

Og i tråd med den nye troen, tror Roberts også at hun vil bli født igjen etter sin død.
 
- Jeg er definitivt en praktiserende hindu. Gud, jeg har vært så bortskjemt med min familie og mine venner i dette livet. I mitt neste liv vil jeg bare være noe rolig og støttende, forteller hun.

Roberts har imidlertid ikke vært helt heldig med forholdet til sine nye trosbrødre og søstre. Under innspillingen av den nye filmen i en landsby i India, opprørte nemlig Roberts og resten av filmteamet de bosatte hinduistene, da de satte en stopper for feiringen av Navrati, som er en ni dager lang feiring for å hylle gudinnen Durga ved Ashram Hari Mandir, i nærheten av Delhi.

Hinduistene ble hindret adgang til tempelet sitt, fordi Roberts og hennes enorme sikkerhetsteam med vakter, skuddsikre biler og helikopter, blokkerte inngangen.

«Eat, Pray, Love» er basert på den bestselgende boken til Elizabeth Gilbert, og har Norgespremiere 1. oktober.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Ta av dere BH-en!

Se trailer til «Eat, Pray, Love» nedenfor: