- Jeg er en latsabb, egentlig

Sven Nordin gikk kraftig ned, og deretter kraftig opp i vekt.

IKKE SUNN: Etter innspillingen var ferdig, gikk Nordin raskt opp i vekt igjen. Han forklarer at han ikke lever et spesielt sunt liv. Foto: NTB Scanpix
IKKE SUNN: Etter innspillingen var ferdig, gikk Nordin raskt opp i vekt igjen. Han forklarer at han ikke lever et spesielt sunt liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video der Sven Nordin snakker om vektforandringene og nakenscenene nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag har filmen «Sønner av Norge», med Sven Nordin (54) i en av hovedrollene, premiere. Før filmen ble spilt inn, gikk Nordin ned hele 14 kilo.

- Jeg fikk en ellipsemaskin av min kone. Så jeg gikk på den hver dag i fire måneder, for å komme ned i vekt til denne filmen. Det handlet ikke om at jeg skulle være naken, det handlet om at folk på 70-tallet var tynnere enn de er i dag. Det stemte litt med karakteren at han skulle være litt tynnere enn det jeg var i virkeligheten, sier han til Seher.no.

Etter at filminnspillingen av ferdig, klarte ikke skuespilleren å holde treningen ved like, og vektnålen raste oppover igjen. Det forklarer han på denne måten:

- Det er fordi jeg er en latsabb, egentlig. Så hvis jeg ikke må, gidder jeg ikke. Men hvis det er noe som kreves av meg i jobbsammenheng, hvor det forlanges at jeg må gå opp eller ned i vekt, gjør jeg det. Som privatperson er jeg veldig glad i god vin og god mat, og beveger meg egentlig minst mulig. Jeg lever ikke noe sunt liv i hverdagen.

Etter at de første pressevisningene av filmen «Sønner av Norge» ble gjennomført, har det blitt skrevet mye om nakenscenene i filmen. Nordin forteller at hans to døtre ennå ikke har sett filmen, der deres far løper naken rundt.

- Nei, de skal se den i dag. Men de har i skuespillersammenheng opplevd sin far naken før, så de tenker vel bare: «Ja vel. Nok en gang.» Hadde de vært i tenåringsalderen, hadde de helt sikkert vært flaue på pappas vegne. Men nå er de 26 og godt voksne, så nå er de nok forbi det stadiet det de synes det er flaut, sier han til Seher.no.

Selv mener skuespilleren at det for ham ikke var noe stort problem å spille inn scenene der han var naken.

- Dette er en form for befriende nakenhet som oppleves morsom for publikum. Så det var ikke vrient å gjøre de scenene. Vi var 200 nakne mennesker på nudistleieren den dagen. Og jeg opplevde vel egentlig at filmteamet med klær på hadde det vanskeligere enn oss som var nakne.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slanket seg 14 kilo med kona[obj:media:9973]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer