«Parterapi»:

- Jeg er en krevende kvinne

Fetisha Williams sier «Parterapi»-karakteren inspirert av henne er overdrevet - men legger ikke skjul på at hun «low key» er «litt dramaqueen».

Publisert

I slutten av august lettet komiker Kevin Vågenes på sløret om kjendisene som har inspirert karakterer i den nyeste sesongen av NRKs humorsuksess «Parterapi».

Blant annet avslørte han at karakteren «Samantha» er inspirert av influenser Fetisha M'lynn Williams (kjent blant annet fra serien «Sophie Elises verden»).

- «Samantha» er en dame som overhodet ikke er redd for å gå i konflikt, og har en litt amerikansk «reality-attitude». Det virker ikke som det koster henne noe å gå i strupen på folk, og hun bytter sømløst mellom amerikansk og norsk. Hun har en stor personlighet, og det er mye drama rundt henne, sa Vågenes til Dagbladet 30. august.

«PARTERAPI»: Komiker Kevin Vågenes røper at neste sesong av «Parterapi» introduserer en ny karakter inspirert av en kjendis. Video: Kevin Smilden Vis mer

- En ære

Nå kommenterer Williams «parodien» for første gang:

- Han lyver jo ikke. Jeg elsker reality. Det er hovedsjangeren min. Det er en ære å bli parodiert - at noen gidder å sette seg ned og prøve å gjøre noe gøy ut av meg, sier hun til Dagbladet.

- Hvordan er det å se deg selv som en 33 år gammel hvit mann fra Nordhordland?

- Da jeg fikk vite at jeg ble parodiert i «Partertapi», var jeg umiddelbart livredd for en «blackface-situasjon». Jeg cringet umiddelbart, og var bare sånn: Kevin, you better not fuck it up! sier hun og ler rått.

IKKE SUR: Fetisha Williams har inspirert «Parterapi»-figuren «Samantha». - En ære å bli parodiert, sier hun. Foto: TV 2 / NTB scanpix
IKKE SUR: Fetisha Williams har inspirert «Parterapi»-figuren «Samantha». - En ære å bli parodiert, sier hun. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

Heldigvis er karakteren «fuckings spot on», sier hun - og utført med takt og tone.

- Jeg var redd for at det skulle være veldig stereotypisk «ghetto girl» - som jeg strengt tatt er. Men jeg synes Kevin executa det brilliantly. Det er bare kjempegøy. Fucking hilarious.

TILBAKE: NRK og Kevin Vågenes viser fram to av de nye karakterene som blir å se i den nye «Parterapi»-sesongen - kan du se hvem det er? Video: NRK/Rød Løper Vis mer

- Ikonisk

Vågenes har unngått alle fellene, mener hun.

- Det er sånn du parodierer en svart person. Han gjorde det veldig, veldig riktig. Det er veldig mye meg, og det er stereotypisk, men med mye Kevin flare. Han har gjort det til sin egen greie, og det er kjempegøy.

Vågenes har tidligere avslørt at karakteren «Sander» er inspirert av reality-profilen Aleksander Sæterstøl (25). Også den er på kornet, mener Williams.

- Den er ikonisk. Han er så dyktig.

Fetisha Williams ble kjent etter å ha medvirket som Sophie Elises bestevenninne i «Sophie Elises verden». Nå svarer hun på ryktene om at vennskapet med influenceren skal ha blitt brutt. Reporter: Thea Hope / Video: Julie Easter Christiansen Vis mer

Hun tror «Samantha» kan være spesielt inspirert av en disputt mellom henne selv og influenser Sophie Elise, kringkastet i programmet «Sophie Elises verden» i januar.

- Jeg er ikke akkurat en konfliktsky person. Det er jeg ikke. Jeg er keen på å komme til bunns i problemer. That is me.

- Overdrevet

I andre episode av den fjerde sesongen av «Parterapi» blir «Samantha» rasende fordi kjæresten ikke tilbringer en fyllesyk søndag med henne - til tross for at bestemoren hans ligger dødssyk på sykehuset.

Fullt så krevende er hun ikke i virkeligheten, sier Williams og ler.

- Objektivt er det en veldig overdrevet versjon av meg. Jeg er nok krevende. Men ikke så krevende at jeg krever at du skal være med meg når bestemoren din er dødssyk.

SKAPTE STORM: Fetisha, kjent fra «Sophie Elises verden», deler mye av seg selv på Instagram. Så vi tok en prat med henne om hvilke reaksjoner hun får på bildene hun legger ut. Vis mer

Helt skivebom er «Samantha» imidlertid ikke.

- Jeg er jo low key litt dramaqueen. Jeg lever litt for drama, og jeg er en krevende kvinne. Men det kommer litt an på innholdet i konflikten. Jeg kommer ikke til å ta livet ditt for at du ikke kommer og kurerer hangoveren min. Jeg kan kanskje fyre av litt fort. But don't we all? Closed mouths don't get fed.

HEMMELIGHETSFULL: Kevin Vågenes' «Parterapi» blir snart å se på skjermen, og han avkrefter ikke at en av de nye karakterene er inspirert av Kristine Ullebø. Reporter: Ruben Pedersen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Reporter/video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Dette sier hun om «tabben»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer