«Parterapi»:

- Jeg er en krevende kvinne

Fetisha Williams sier «Parterapi»-karakteren inspirert av henne er overdrevet - men legger ikke skjul på at hun «low key» er «litt dramaqueen».

Publisert

I slutten av august lettet komiker Kevin Vågenes på sløret om kjendisene som har inspirert karakterer i den nyeste sesongen av NRKs humorsuksess «Parterapi».

Blant annet avslørte han at karakteren «Samantha» er inspirert av influenser Fetisha M'lynn Williams (kjent blant annet fra serien «Sophie Elises verden»).

- «Samantha» er en dame som overhodet ikke er redd for å gå i konflikt, og har en litt amerikansk «reality-attitude». Det virker ikke som det koster henne noe å gå i strupen på folk, og hun bytter sømløst mellom amerikansk og norsk. Hun har en stor personlighet, og det er mye drama rundt henne, sa Vågenes til Dagbladet 30. august.

- En ære

Nå kommenterer Williams «parodien» for første gang:

- Han lyver jo ikke. Jeg elsker reality. Det er hovedsjangeren min. Det er en ære å bli parodiert - at noen gidder å sette seg ned og prøve å gjøre noe gøy ut av meg, sier hun til Dagbladet.

- Hvordan er det å se deg selv som en 33 år gammel hvit mann fra Nordhordland?

- Da jeg fikk vite at jeg ble parodiert i «Partertapi», var jeg umiddelbart livredd for en «blackface-situasjon». Jeg cringet umiddelbart, og var bare sånn: Kevin, you better not fuck it up! sier hun og ler rått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer