- Jeg er en god mor

Britney Spears er lei spekulasjonene i pressen. Nå tar hun bladet fra munnen.

HOLDER SAMMEN: Britney hevder ekteskapet til Kevin er supert. Foto: All Over Press
HOLDER SAMMEN: Britney hevder ekteskapet til Kevin er supert. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forsvarstale! 


Britney Spears (24) har fått mye negativ omtale i det siste, men nå snakker hun endelig ut og forsvarer både ekteskapet sitt og sine evner som forelder.


I et intervju med NBCs Matt Lauer, som blir vist torsdag, avkrefter gravide Britney ryktene om at ekteskapet til Kevin Federline (28) har havarert.


SE HER: - Kevin er utro


- Han hjelper meg. Han må det. Jeg er et følelsesmessig vrak akkurat nå, forteller popstjernen fra sitt hjem i Los Angeles og legger til at ekteskapet er supert og at ryktene om at Kevin sover i kjelleren bare er vås. Grunnen til at hun er litt utafor om dagen, hevder hun er paparazziens feil.


- De har gått over streken. De liker å ha en person å hakke på. Jeg føler at jeg er et mål.


SE HER: Britney trenger penger til skilsmisse


Fansen har tidligere oppfordret Britney til å skille seg fra wannabe-rapperen Kevin, noe som faller den blonde popstjernen tungt for brystet.


- Hvis det er det folk håper på, så er det trist. Jeg synes alle burde være for kjærligheten.


Diskusjonene rundt hvorvidt Britney er skikket som mor har spredd seg som ild i tørt gress etter flere babyfadeser den siste tiden. Det hele begynte med da Britney kjørte bil med sønnen Sean Preston på fanget.


SE HER: Britney klamrer seg til sønnen


- Jeg gjorde det med faren min. Jeg satt på fanget hans og kjørte. Vi er litt landsens, forteller Britney, som vokste opp i Louisiana.


- Jeg vet jeg er en god mor.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer