- Jeg er en gammel gubbe i en våt tenåringsdrøm

Alexander Rybak føler seg ikke som sine jevnaldrende.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag var det premiere på «Bettan, Alexander og Didrik» på hotell Klubben i Tønsberg. Her deler Alexander Rybak (26) scenen med Elisabeth Andreassen (54) og Didrik Solli-Tangen (25). Alle tre var godt fornøyd etter premieren.

- Jeg er så lykkelig. Det er noen samarbeid som klaffer så skinnsykt godt. Bettan tok meg i mot med åpne armer og Didrik og jeg ble venner med en gang da vi gikk på samme musikkinstitutt, sier Rybak til Seoghør.no.

Artisten er vant til å opptre alene, men synes nå det var deilig å kunne dele opplevelsen med noen andre.

- Det viktigste i livet er å finne hvem man trives med og dele dager sammen med dem. Det er trist å ha øyeblikk i livet som man ikke har delt med andre. Ting kan være fantastiske, men hvis det ikke er venner der å dele det med kan det virke som det ikke har skjedd.

Både Alexander og Didrik er etablerte norske artister, men har ikke like mye erfaring som Bettan.

Andreassen har vært en folkekjær artist i flere tiår etter at hun vant den internasjonale Eurovision-finalen med «La det swinge» sammen med Hanne Krogh i 1985.

«Fairytale»-stjernen forteller at han ikke ikke merker alderforskjellen.

- Jeg føler meg veldig gammel. Jeg er egentlig en gammel gubbe fanget i en våt tenåringsdrøm. Når folk skal på byen å ta en øl vil jeg heller se en episode «Simpsons» hjemme og bare chille. Så jeg blir alltid partybremseren, forteller han.

Etter sommershowene i Tønsberg holder Rybak flere konserter rundt om i Europa.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke være superstjerne hele tiden  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer