- Jeg er en fri og skilt mann

Elskerinne-dramaet er endelig over for Rolling Stones-Ronnie.

ENDELIG SKILT: Etter tre år med skandaleoverskrifter på grunn av en offentlig affære med en 20 år gammel russisk kvinne, er skilsmissen mellom Ronnie Wood og hans kone Jo nå fullført. Foto: All Over Press
ENDELIG SKILT: Etter tre år med skandaleoverskrifter på grunn av en offentlig affære med en 20 år gammel russisk kvinne, er skilsmissen mellom Ronnie Wood og hans kone Jo nå fullført. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Rolling Stones-gitaristen Ronnie Wood (63) skapte store overskrifter da det i 2008 ble kjent at han hadde innledet en affære med den 20 år gamle russiske kvinnen Ekaterina Ivanova.

Den offentlige utroskap-skandalen førte til at Ronnies kone gjennom 23 år, Jo Wood (55), krevde skilsmisse, men først nå har ekteskapet blitt formelt avsluttet, ifølge nettstedet Contactmusic (ekstern lenke).

- Jeg er en fri og skilt mann. Det skal være over for godt nå. Jeg har hatt det utrolig travelt, sier Wood.

Etter at han ble separert fra Jo, som han har tre barn med, tok forholdet til Ivanova slutt, men den aldrende rockeren beholdt ikke singelstatusen lenge.

For tiden skal han være opptatt med å date den kvinnelige polotreneren Ana Arujo.

Wood gjør sitt ytterste for å ha et godt forhold til eks-kona, og hevder han ikke er redd for å at utroskapen kan komme til å koste ham mange millioner i skilsmisseoppgjør.

- Jeg skal møte Jo denne uken og vi skal snakke rolig sammen om hvem som skal ha hva. Det er bare materielle ting. Det er viktig at vi fortsatt er venner, sier han ifølge Contactmusic.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er kjæresten 33 år yngre