- Jeg er en freak i senga

Nygifte Katy er ikke redd for at Russell Brand skal være utro...

TROFAST: Russel Brand var tidligere kjent som en notorisk skjørtejeger, men Katy Perry stoler 100 prosent på sin nye ektemann. Foto: Stella Pictures
TROFAST: Russel Brand var tidligere kjent som en notorisk skjørtejeger, men Katy Perry stoler 100 prosent på sin nye ektemann. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Katy Perry (25) er sikker på at Russel Brand (35)  ville gitt henne 10/10 når det gjelder hennes prestasjoner mellom lakenene.

«California Girls»-sangeren er derfor sikkert på at hennes nye ektemann aldri kommer til å være utro mot henne.

- Jeg er en elegant dame på gata, og en freak i sengen. Akkurat som Ludacris rapper om. Jeg kan ikke gi meg selv en poengscore, men hvis du spør Russel, så er jeg sikkert på at han ville gitt meg 10/10, sier Perry til Now Magazine.

Brand var tidligere kjent som en notorisk skjørtejeger, men akkurat det plager ikke Katy.

- Han har aldri lagt skjul på hvordan han var før. Men det var da. Selv om han har vært utro før, så vet han nå hvor godt han har det med meg, og han ville ikke gjort noe for å sette det på spill. Jeg stoler på ham 100 prosent.

Komikeren Russel og Katy giftet seg lørdag kveld i India. De to giftet seg i en tradisjonell hinduistisk seremoni omgitt av venner og familie på et luksusresort, melder Associated Press.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: Kastet ut arbeiderne da de giftet seg