NYTT PROSJEKT: Lauren Conrads nye bok skal bli spillefilm. Men hovedrollen overlater hun til en annen. Foto: All Over Press
NYTT PROSJEKT: Lauren Conrads nye bok skal bli spillefilm. Men hovedrollen overlater hun til en annen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er en forferdelig skuespiller

Her er en skuespiller som ikke har noen ambisjoner om Oscar...

SEHER.NO: "The Hills"-stjernen Lauren Conrad (23) er i ferd med å hale i land en avtale som gjør hennes semi-biografiske roman "L.A. Candy" om til en spillefilm.

Men selv om hun er vant til å være i kameraets fokus, har hun ingen planer om å spille romanens hovedrolle selv.

- Jeg synes skuespillet mitt er støtende. Jeg er en forferdelig skuespiller, jeg er ikke komfortabel med det. En gang forsøkte jeg faktisk å spille, men jeg ble fortalt at jeg ikke husket noe av teksten, sier hun til People.

23-åringen tilbringer dagene i Hollywood for å spikre prosjektet. Nå ønsker hun å hele tiden være tilstede, slik at hun vet hva som foregår til enhver tid.

- Hvis du skriver under på noe, er det veldig viktig at man er en del av det selv. Ellers kommer folk bare til å gjøre hva de vil med det, og da er det jo egentlig ikke ditt eget prosjekt. Jeg skal i hvert fall være en del av dette fra start til slutt.

Conrad var den store stjernen i reality-serien "The Hills", før hun sluttet. Nylig kom det frem at 23-åringen tjente hele 730.000 kroner per episode hun deltok i.

Dermed er hun nok ikke akkurat blakk med det første...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Får gigalønn for å spille seg selv