Priyanka Chopra:

- Jeg er en forferdelig kone

Skuespilleren frykter at hun feiler totalt i sin nye rolle.

FØLER HUN FEILER: I desember giftet Priyanka Chopra seg med Nick Jonas. Det er imidlertid ikke alt hun føler hun får til i rollen som kone. Foto: NTB Scanpix
FØLER HUN FEILER: I desember giftet Priyanka Chopra seg med Nick Jonas. Det er imidlertid ikke alt hun føler hun får til i rollen som kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember ga stjerneparet Nick Jonas (26) og Priyanka Chopra (36) hverandre sine «ja» i en storslått bryllupsseremoni i sistnevntes hjemland, India. Ekteskapet ble videre feiret i ytterligere tre uker, med hele tre ulike seremonier.

I sosiale medier, der duoen ofte gir fansen et innblikk i livene sine, ser det ut til at ekteparet stortrives med sin nye tilværelse som mann og kone. Blant annet publiserte de flere bilder på Instagram da de feiret nyttårsaften med familien i Sveits.

Happiness in the mountains ⛰ ❤️💕

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Stjerneduoen er også flinke til å støtte hverandre, og de deler ofte søte hyllester på Instagram der de feirer hverandres prestasjoner.

Men det er imidlertid ikke alt som går på skinner i ekteskapet, selv om det kan se slik ut fra utsiden.

Feiler som kone

Da Priyanka nylig gjestet tv-programmet «The View», kunne hun nemlig avsløre at hun frykter at hun feiler totalt i rollen som kone.

Saken fortsetter under.

STJERNEPAR: Priyanka og Nick giftet seg i desember, og stortrives som mann og kone. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Priyanka og Nick giftet seg i desember, og stortrives som mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Mirror uttalte hun nemlig at hun ikke er i nærheten av den tradisjonelle ideen om hvordan en kone skal være - og avfeide stereotypen om at kvinner må være «gudinner» på hjemmefronten.

- Han kommer fra et ryddig hjem i sørstatene, der moren hans lagde all mat, og slik er ikke jeg, sa hun.

Videre kunne den flotte 36-åringen lattermildt fortelle at hennes kulinariske kunnskaper ikke er så gode, noe som er bakgrunnen for at hun føler hun feiler som kone.

- Jeg er en forferdelig kone sånn sett, fortalte hun i tv-programmet.

At hun ikke er noen mester på kjøkkenet, skal imidlertid ikke ha vært noe problem for ektemannen. Han er nemlig ikke noe bedre selv.

- Da jeg fortalte ham at jeg ikke kan lage mat, sa han: «Ikke bekymre deg, kjære. Det kan ikke jeg heller», fortsatte stjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

Fridde på første date

Både før og etter det storslagne bryllupet var mye oppmerksomhet rettet mot paret. Ikke bare hang folk seg opp i aldersforskjellen på ti år - mange hadde også en mening om at duoen gikk for fort fram i forholdet.

Det tok nemlig ikke lange tiden fra det ble kjent at Nick og Priyanka var et par, før de annonserte at de var forlovet. For de to virket det kanskje ikke som at det gikk like fort, da mye tyder på at det var kjærlighet ved første blikk da de to endelig møttes.

Saken fortsetter nedenfor.

I et større intervju med Vogue like etter bryllupet, kunne Priyanka avsløre at Nick hadde «fridd» allerede første gang de møttes.

Ifølge det nygifte paret fant «frieriet» sted 4. mars 2017, under Vanity Fair sin Oscar-fest - hele åtte måneder før det ble kjent at de datet, og omtrent ett og et halvt år før de avslørte at de var forlovet.

Til Vogue fortalte Nick at det var nettopp der de møtte hverandre for første gang. Iført en fløyelsdress sto han i baren da han fikk øye på skuespilleren i en sort, fotsid kjole.

- Jeg satte ned drinken min, og satte meg ned på kne foran en hel haug med mennesker og sa «Du er ekte. Hvor har du vært hele livet mitt?», veldig høyt, fortalte han.

Saken fortsetter under bildet.

BRYLLUP: Nick og Priyanka hadde hele tre bryllupsseremonier. Her avbildet under seremoni nummer to i New Dehli. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Nick og Priyanka hadde hele tre bryllupsseremonier. Her avbildet under seremoni nummer to i New Dehli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det få vet, er at paret hadde kjent hverandre lenge før dette. I flere måneder hadde de tekstet med hverandre, og hatt jevnlig kontakt.

Senere det året dukket de opp på flere arrangementer sammen uten at noen visste at det var en flørt mellom dem. Blant annet ble duoen invitert til den berømte Met-gallaen av designeren Ralph Lauren, uten at han visste om deres pågående flørt.

Saken fortsetter nedenfor.

RØD LØPER: Da Priyanka og Nick deltok på Met-gallaen i 2018, var det få som visste at det var romantiske følelser mellom de to. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: Da Priyanka og Nick deltok på Met-gallaen i 2018, var det få som visste at det var romantiske følelser mellom de to. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derfor falt hun for ham

I intervjuet fortalte Priyanka også hva det var hun falt for ved Nick.

Etter at flørten mellom dem hadde pågått en stund, møttes de for en date i Los Angeles. Under daten sa Nick følgende: «Jeg elsker hvordan du ser på verden. Jeg elsker drivkraften du har».

- Som jente, har jeg aldri opplevd at en gutt har sagt at han liker ambisjonene mine. Det har alltid vært motsatt, fortalte Priyanka.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke snakke om det uten å gråte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer