OVERSVØMMES AV FANS: Alexander Rybak har blitt populær blant jentene etter sin MGP-suksess. Her er feirer han 17. mai på den norske ambassaden i Moskva under årets internasjonale finale. Foto: Anders Myhren / Seher.no
OVERSVØMMES AV FANS: Alexander Rybak har blitt populær blant jentene etter sin MGP-suksess. Her er feirer han 17. mai på den norske ambassaden i Moskva under årets internasjonale finale. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Jeg er en flørtepus

Alexander Rybak synes det er vanskelig å holde seg til én jente...

SEHER.NO: Det har gått litt over et halvt år siden Alexander Rybak (23) vant Europas musikkhjerter  i Eurovision-finalen i Moskva, og sammen med suksessen kom også en enorm popularitet blant kvinnelige fans.


Til VG forteller 23-åringen at han aldri hadde trodd det hadde gått an å forholde seg til så mange jenter som han gjør i dag, og innrømmer at han har noen jenter i hvert land han synes det er hyggelig å møte.

Men "Fairytale"-stjernen benekter at han har noen kjæreste for tiden.

- Nei. Jeg er singel, og skulle jeg være sammen med noen nå, så måtte jeg gått 100 prosent inn for det. Men som alle andre gutter i verden, så er det bestandig en jente du tenker litt ekstra på. Likevel er det dumt å gå ut med navn nå, for om ett år så kan det jo være en annen, sier han til VG.

Og slik Rybak flere ganger har gitt utrykk for, innrømmer han at han er en flørtepus.


- Jeg er veldig sånn flørtepus, og ser at hvis jeg skal holde meg til bare én jente, så må jeg flytte på landet. Men det er en sånn seriøs tanke jeg har. Trekke meg tilbake og bli komponist. På den måten slipper jeg også alle jentetilbudene, forteller han til VG.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss påseher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: - Du svarer jo aldri