ULYKKELIG?: Katie Holmes ryktes å være utslitt og lei av ektemannens kontrollerende atferd. Foto: All Over Press
ULYKKELIG?: Katie Holmes ryktes å være utslitt og lei av ektemannens kontrollerende atferd. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er en fange i mitt eget hus

Katie Holmes blir overvåket av ektemannen 24 timer i døgnet.

SEHER.NO: Tom Cruise (44) er så desperat etter å ha kontroll over kona og datteren, at Katie Holmes (29) og Suri (2) er på vei til å bli fanger i sitt eget hjem.

- Jeg er en fange i mitt eget hjem, sier Katie ifølge Now Magazine.

Cruise planlegger også å installere et overvåkningssystem med 247 ulike kameraer - til en pris på over åtte millioner kroner. Dette bekymrer den tidligere "Dawsons Creek"-stjernen.

En kilde avslører overfor bladet at Katie er bekymret for at hun ikke kan få ett sted i huset hvor hun kan slappe av uten kameraer rundt seg hele tiden.

- Katie trenger en "frisone". Ett sted hun kan være alene, uten å bli overvåket av sin dominante ektemann, forteller kilden.

Men Tom Cruise ser ikke ut til å ombestemme seg. Han mener nemlig at den lille familien er så utsatt for eventuelle kidnappere og gale fans, at han vil ha full kontroll over hele huset.

- Katie levde et bekymringsløst liv før hun traff Tom. Hun sier at det kommer til å bli som å bo i et fengsel, sier en nær venn av Katie ifølge Expressen.

Allerede før overvåkningskameraene er på plass skal Katie ha fortalt at hun føler at friheten hennes er begrenset.

- Han spiller til og med inn telefonsamtalene hennes, overvåker henne på reiser og kontrollerer kredittkortene og utgiftene hennes.

Now Magazine skriver at Tom også bestemmer hvem Katie får omgås med. Når Katie er hjemme og kveldene vil hun helst tilbringe tiden alene, eller sammen med datteren Suri på badet. Men nå kan hun ikke engang gå på do uten å bli filmet!

I et større intervju på Tom Cruise' ranch i Colorado, provoserte Oprah ham med å spørre om Suri var hans biologiske barn.

- Du kan påstå hva du vil om meg, men når det handler om familien min og barna mine er det noe jeg ikke vil diskutere her og nå, raste Tom ifølge bladet.

LES OGSÅ: Snart moteriktig tobarnsmamma