EKSTREMT SINT: - Jeg tror alle er sinte over noe som har skjedd i livet sitt, og jeg er faktisk ekstremt sint, forteller Megan Fox til People. Foto: Stella Pictures
EKSTREMT SINT: - Jeg tror alle er sinte over noe som har skjedd i livet sitt, og jeg er faktisk ekstremt sint, forteller Megan Fox til People. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er en drittsekk

Den vakre skuespilleren er ikke like skjønn på innsiden.

SEHER.NO: Megan Fox (23) er flere ganger blitt kåret til verdens mest sexy kvinne og er blitt en av Hollywoods best betalte kvinnelige skuespillere etter gjennombruddet med de to "Transformers"-filmene.

Skjønnheten er aktuell med filmen "Jennifers body", hvor hun spiller en karakter som ikke er det man kan kalle godhjertet. Megans karakter er en heiagjeng-jente som forfører og spiser sine klassekamerater, fordi hun har så mye innesteng sinne.

- Det var ikke vanskelig å sette seg inn i rollen - jeg er en drittsekk. Jeg tror alle er sinte over noe som har skjedd i livet sitt, og jeg er faktisk ekstremt sint, forteller Fox til People.

"Transformers"-stjernen hevder det ikke tror det er mulig for jenter å være venner, fordi de alltid kommer til å konkurrere mot hverandre.

- Vi søker hele livet etter en gutt som gir oss oppmerksomhet og verdsetter oss, derfor kan ingen jenter være venner, fordi man kan ikke være venner med noen som stjeler oppmerksomheten din!

Fox hevder så at jenter er forferdelige.

- Jeg synes jenter er forferdelige! Men til deres forsvar, så jeg synes jenter er forferdelige fordi samfunnet setter oss opp til å konstant kjempe om gutters oppmerksomhet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er dum som en stein