DØGNFLUE: Alexander Rybak vet suskessen ikke vil vare. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
DØGNFLUE: Alexander Rybak vet suskessen ikke vil vare. Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

- Jeg er en døgnflue

Alexander Rybak vet oppmerksomheten vil bli mindre.

SEHER.NO: Onsdag avduket Posten tre nye frimerker. Motivene var samtlige norske vinnere av den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix, Alexander Rybak (23), Bobbysocks og Secret Garden. Det synes Rybak er en stor ære.

- Det er en vanvittig stor ære å havne på et frimerke. For meg er det tre store høydepunkter som kommer til å stå igjen fra i år: Den internasjonale MGP-seieren, da plata mi fikk terningkast seks i VG - og dette, sier han til Dagbladet.

Artisten har en svært travel hverdag, og det har vært full fart hver dag i kjølvannet av seieren i Melodi Grand Prix. Det nyter Rybak, fordi han hevder selv han er en døgnflue.

- Jeg vet at dette ikke kommer til å vare. Som artist er jeg en døgnflue. Jeg kommer aldri til å få være med på like store ting som MGP igjen. Derfor nyter jeg det mens jeg kan.

Rybak forventer at det vil bli roligere rundt ham om tre år. Derfor gjør det ikke noe om han føler seg utbrent når han går til sengs om kvelden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du svarer jo aldri