DATER: Tidligere denne uken kunne Se og Hør avsløre at skiskytterstjernen Emil Hegle Svendsen flørter med TV 2-sportens Samantha Skogrand.
DATER: Tidligere denne uken kunne Se og Hør avsløre at skiskytterstjernen Emil Hegle Svendsen flørter med TV 2-sportens Samantha Skogrand.Vis mer

- Jeg er en dårlig kjæreste

Emil Hegle Svendsen trenger en tålmodig kjæreste.

SEOGHØR.NO: Denne uken kunne Se og Hør avsløre skiskytter-stjernen Emil Hegle Svendsens (28) flørt med TV 2 Sportens Samantha Skogrand (24).  

De to skal ha pleiet kontakten i flere måneder, og har vært på flere dater. Nyttårsaften feiret de med venner i Oslo. Også på sosiale medier flørter Emil og Samantha. Lørdag bekreftet skiskyteren forholdet i en kommentar til Dagbladet.

I et intervju med bladet MANN går ikke idrettsmannen i detaljer om privatlivet, men avslører hva slags jenter han faller for.

- Det er viktig at de er classy og kler seg pent, men de må absolutt ha en edge. Classy with just the right amount of dirty. Jeg liker hurradamer som liker å ha det gøy. At det er liv og latter er det første jeg ser etter, sier Emil til MANN ifølge Dagbladet.

- Hvordan er du som kjæreste?

- De forholdene jeg har hatt har jo gått til helvete, så jeg regner med at jeg er en dårlig en, sier Svendsen litt sarkastisk til bladet.

Han understreker at en eventuell kjæreste må være svært tålmodig.

- Hun må være vant til at jeg er mye borte. Jeg har aldri hatt et normalt liv og er jo egoist da.

LES OGSÅ: Nettflørten som avslørte superparet