LYKKELIG: Da stjerneartsi Adam Levine ble hedret med en egen stjerne på Hollywood Walk of Fame fredag, hadde han med datteren Dusty Rose og kona Behati Prinsloo. Foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ NTB scanpix
LYKKELIG: Da stjerneartsi Adam Levine ble hedret med en egen stjerne på Hollywood Walk of Fame fredag, hadde han med datteren Dusty Rose og kona Behati Prinsloo. Foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ NTB scanpixVis mer

Adam Levine:

- Jeg er en av de heldigste som noensinne har levd

Maroon 5-vokalisten hyllet kona og datteren da han fikk en egen stjerne på Walk of Fame.

(Seoghør.no): Maroon 5-vokalist Adam Levine (37) fikk fredag oppfylt en drøm mange superkjendiser har: Han kunne avduke sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

Under avdukingen var det imidlertid ikke bare han som fikk oppmerksomhet. Med seg hadde han nemlig modellkona Behati Prinsloo (27), og deres datter Dusty Rose (4 mnd).

Etter at stjerneparet fikk datteren sin i september, har de to stolte foreldrene vist henne frem på Instagram. Dette er derimot første gang hun er med på et offentlig arrangement.

STJAL SHOWET: Pappa Adam Levine sørget for at også lille Dusty Rose fikk posere ved stjernen hans. Foto: EPA/ NTB scanpix
STJAL SHOWET: Pappa Adam Levine sørget for at også lille Dusty Rose fikk posere ved stjernen hans. Foto: EPA/ NTB scanpix Vis mer

Mor og datter matchet

Og det er neppe så rart at lille Dusty Rose stjal mye av fokuset fra pappa, som jo egentlig var dagens hedersgjest. Det lille nurket var helskjønn i hvit lue og sparkebukse, med en liten, sort cardigan over.

Mamma Behati, som er kjent som Victoria's Secret-modell, matchet datteren i en sort buksedress og en blekrosa pelsjakke.

27-åringen strålte med Dusty Rose på fanget under den høytidelige markeringen av ektemannens karriere.

HJERTEKNUSER: Dusty Rose strålte på mamma Behatis fang. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix
HJERTEKNUSER: Dusty Rose strålte på mamma Behatis fang. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix Vis mer

Adam Levine selv hadde valgt en stilig, skoggrønn dress og en mørkeblå skjorte for anledningen. Og - i beste rockestjerne-stil - et par sorte solbriller fra Ray Ban.

«The Voice»-mentoren ble hedret av kollegene, og kjæresteparet, Blake Shelton (40) og Gwen Stefani (47). Gwen satt på plassen ved siden av Behati, og de to tullet og smilte mot fotografene sammen.

Saken fortsetter under bildene.

SELFIE-TID: Behati Prinsloo koste seg sammen med popstjerne Gwen Stefani. Foto: Reuters/ NTB scanpix
SELFIE-TID: Behati Prinsloo koste seg sammen med popstjerne Gwen Stefani. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer
I GODT HUMØR: Den vakre modellen lot ikke sjanse gå fra seg til å tulle litt med fotografene. Foto: Reuters/ NTB scanpix
I GODT HUMØR: Den vakre modellen lot ikke sjanse gå fra seg til å tulle litt med fotografene. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

- Er en av historiens heldigste

I takketalen sin viste Maroon 5-stjernen hvor høyt han verdsetter familien sin. Ifølge People skrøt han av både kona og datteren foran folkemengden da han takket for hedersbevisningen på ikoniske Walk of Fame.

STOLT: Dusty Rose ble trøtt, men Adam og Behati strålte på seremonien. Foto: NTB scanpix
STOLT: Dusty Rose ble trøtt, men Adam og Behati strålte på seremonien. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg vet ikke om det alltid har vært en drøm for meg, fordi det alltid virket som noe som ikke kom til å skje. Det er veldig surrealistisk. Å ha familien, kona og datteren min her - jeg kunne ikke ha bedt om noe annet, sa Adam.

Og Maroon 5-kjekkasen fortsatte å skryte av sine to øyenstener:

- Jeg har en datter, jeg har den vakreste kona i hele verden. Jeg er en av de heldigste personene som noensinne har levd, og det har ingenting med meg å gjøre, det har å gjøre med de personene som elsker jeg høyest. Så jeg takker alle disse menneskene, sa han i den rørende talen.

FORELSKET: Adam Levines «The Voice»-kolleger Blake Shelton og Gwen Stefani holdt hender på seremonien. Foto: NTB scanpix 
FORELSKET: Adam Levines «The Voice»-kolleger Blake Shelton og Gwen Stefani holdt hender på seremonien. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Det var sommeren 2014 Levine giftet seg med ti år yngre Prinsloo i en romantisk seremoni i Mexico. En måned senere fortalte han at han ønsket seg en stor familie.

- Jeg vil ha flere barn enn det som vil være sosialt ansvarlig, delte han med Ryan Seacrest den gang.

Adam Levine og Behati Prinsloo ble kjærester i 2012, og året etter fridde sangeren til den langbeinte skjønnheten.

- Hun gjør meg til den beste personen jeg kan være. Hun er det beste i hele verden, skrøt han av henne under Tribeca Film Festival i 2014.

LES OGSÅ: Avslørte graviditet på Instagram