DRØMMER OM ANE: Carew mener Ane Dahl Torp er Norges mest sexy kvinne, men hun er nygift og nok utenfor rekkevidde. Foto: SCANPIX
DRØMMER OM ANE: Carew mener Ane Dahl Torp er Norges mest sexy kvinne, men hun er nygift og nok utenfor rekkevidde. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg er en atombombe

John Carew avslører ukjente sider ved seg selv.

SEHER.NO: John Carew (28) er ofte å se med vakre damer i media, men selv mener han at han er sjenert.

- Noe sjekketriks har jeg ikke, siden jeg ikke turte å snakke med jentene, men det hjelper å være god. Scorer du mange mål, får du jentenes oppmerksomhet, sier han til Dagbladet om tiden på Norway Cup som ung.
Heller ikke nå trenger vel Carew å ta initiativ overfor damene, som fotballstjerne på Aston Villa. Men han har altså fortsatt ikke funnet drømmedama.

- Enn så lenge er det familien min og fotball som er mitt livs kjærlighet. Hvis du tenker på koneemne vet jeg ikke om jeg har møtt mitt livs store kjærlighet ennå, sier han til avisen.

Men skulle han kåret drømmedama blant Norges kjendiskvinner, så går Ane Dahl Torp av med seieren, som han kaller både "skikkelig fin og sexy".

Fotballstjernen innrømmer i intervjuet at han har vært mindre "breial" i det siste.

- Jeg er den sammen som jeg alltid har vært, men jeg prøver å være litt mindre ærlig, hvis jeg kan si det på den måten. Før kunne jeg si alt jeg tenkte til pressen, men nå holder jeg litt igjen. Selv om jeg ikke sier det høyt, har jeg alltid stor tro på meg selv, sier han.

Men Carew forteller at når han først blir forbannet, da blir han skikkelig sint.

- Når jeg først blir forbanna, er jeg en skikkelig atombombe, og urettferdighet er en av de tingene som provoserer meg mest.

- Hva er ditt skjulte talent? Spør journalisten.

- Jeg er god til å tegne. Veldig god, avslører Carew.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hun er en god venninne