<strong>TOTALT KAOS:</strong>Per Heimly mener at privatlivet hans er så kaotisk at ingen damer orker å være sammen med han. Foto: Kirsti Ertsås/ Seher.no
TOTALT KAOS:Per Heimly mener at privatlivet hans er så kaotisk at ingen damer orker å være sammen med han. Foto: Kirsti Ertsås/ Seher.no Vis mer

- Jeg er elendig på damefronten

Per Heimly hevder at ingen damer vil være sammen med ham.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den omsvermede motefotografen Per Heimly blir ofte sett med vakre damer, men til Seher.no hevder 39-åringen at han slett ikke har draget.

Fredag åpnet Heimly en utstilling på Aker Brygge i Oslo, og fortalte da til Seher.no at han slett ikke har funnet kvinnen i sitt liv.

- Jeg er elendig på damefronten, og er veldig flink til å ødelegge for meg selv. Jeg er nok litt for ærlig, og er ikke en lett fyr å henge med. Jeg lever et intens, men artig liv. Selv om det er totalt kaos i privatlivet mitt.

Den kjente fotografen tror allikevel han har funnet ut hva damene vil ha, selv om han ikke kan gi dem det. 

- Det er vel stabilitet de vil ha, og det får de ikke ved å være sammen med meg. Man kan kalle meg en romantiker uten romantikk, sier han til Seher.no.

Ari-vennen påstår at han er av samme type som både den norske kunstneren Edvard Munch og den franske poeten Charles Baudelaire.

- Jeg sier som Charles Baudelaire: Det vakreste i et samfunn er kvinneansiktet. Og på samme måte som Edvard Munch var, er jeg sykelig opphengt i kvinner -  selv om jeg har vanskelig for å finne meg en kjæreste, sier han.

Under fredagens utstillingsåpning i Oslo, viste Heimly kunstvideoen «Tokyo - here I come», hvor fotografen har filmet seg selv mens han spyr på en toalett i Tokyo.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ari ville ikke bli med

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer