Michael B. Jordan:

- Jeg er ekstremt lykkelig

Bekrefter forholdet til kjendisdatteren.

FORELSKET: Michael B. Jordan og Lori Harvey bryr seg ikke lenger om å skjule følelsene for hverandre. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Stewart Cook/REX/NTB
FORELSKET: Michael B. Jordan og Lori Harvey bryr seg ikke lenger om å skjule følelsene for hverandre. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Stewart Cook/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at suksessen skjøt fart for Hollywood-stjernen Michael B. Jordan (34) har han vernet godt om privatlivet sitt.

I oktober begynte imidlertid ryktene å svirre om at han hadde funnet lykken med den ti år yngre kjendisdatteren Lori Harvey (24). Da ble de to nemlig observert sammen på vei ut av et fly i Atlanta etter Thanksgiving, og i desember ble de sett sammen i skiløypene i Utah.

Vil fremdeles være privat

I januar bekreftet de to tilsynelatende også romansen da de postet kjærlige bilder side om side på sine respektive Instagram-profiler.

Nå snakker Jordan derimot for første gang offentlig om forholdet og kjærligheten til Harvey, som er datter av den kjente programlederen og komikeren Steve Harvey (63).

- Jeg er fremdeles privat og ønsker å fortsette med det, men samtidig føltes det som et øyeblikk hvor jeg har lyst til å dele det og så gå videre, forteller han til People, og legger til:

LOVE ISLAND: Slik går det med Love Island-deltakernes kjærlighetsliv i dag. Vis mer

- Jeg er ekstremt lykkelig.

34-åringen er kjent fra en rekke tv-serier og filmer som blant annet «The Wire», «All My Children» og «Black Panther».

I februar deklarerte skuespilleren sin kjærlighet til kjæresten for sine nesten 17 millioner følgerne på Instagram.

«Jeg elsker deg, baby» skrev han som tekst til disse to bildene:

I intervjuet med People innrømmer Jordan at alderen har spilt en viktig rolle rundt hvorfor han nå åpner seg om kjærlighetslivet.

- Jeg tror at man blir mer komfortabel med offentligheten i denne bransjen jo eldre man blir. Så for meg var dette et øyeblikk til å ta eierskap over det hele for så å gå tilbake til jobben, deler han.

Brøt forlovelsen

Michael B. Jordan, som i fjor ble kåret til «Verdens mest sexy mann» av People, har tidligere blitt koblet til kjendisdamer som Kendall Jenner (25), «Black Panther»-kollega Lupita Nyong'o (37), Kiki Layne (29) og Snoh Aalegra (33), ifølge US Weekly.

Etter at han og Harvey delte sitt første kjærestebilde sammen på sosiale medier i januar stakk de av gårde på en romantisk ferie til Karibien.

- De har blitt seriøse raskt. Det er åpenlyst at de de ikke ønsker å tilbringe mye tid borte fra hverandre, forteller en kilde til People.

- SJOKK: Maura Higgins og Curtis Pritchard ble stormforelsket i sesong 5 av «Love Island UK». Nå har førstnevnte blitt sammen med en annen deltaker fra programmet. Video: Rød Løper Vis mer

Mens Jordan bor på USAs vestkyst, så holder 24-åringen til i Atlanta.

- Når de ikke reiser sammen, så prøver Lori å være mest mulig sammen med Michael i Los Angeles, fortsetter kilden.

Harvey har tidligere vært forlovet med den profesjonelle fotballspilleren Memphis Depay (26). I mai 2017 delte faren Steve den gledelige nyheten på Twitter til et bilde av frieriet.

«Jeg og Marjorie er stolte over å kunngjøre forlovelsen til vår yngste datter Lori og Memphis Depay. Denne unge mannen er en bra fyr. Gratulerer», skrev han den gang.

Kort tid senere gikk imidlertid paret hver til sitt.

LES OGSÅ: Derfor brøt Jennifer Lopez forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer