- Jeg er ekstremt lykkelig

Nå snakker Jennifer Aniston endelig ut om livet med kjæresten.

<strong>PÅ DATE:</strong> Aniston og Justin Theroux var fredag på date i New York. Det fikk fotografene med seg. Foto: All Over Press
PÅ DATE: Aniston og Justin Theroux var fredag på date i New York. Det fikk fotografene med seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har den siste tiden blitt skrevet mye om Jennifer Aniston (42) og hennes nye kjæreste Justin Theroux (39). Aniston hadde foreløpig ikke kommentert privatlivet, men nå snakker hun endelig om forholdet.

Skuespillerstjernen gjestet nylig TV-programmet «Good Morning America». Der ble hun spurt om hun var fornøyd med privatlivet sitt for tiden.

Aniston virket ikke helt komfortabel med spørsmålet, men ga et lite smil før hun svarte:

- Ja, jeg er veldig fornøyd. Jeg er ekstremt heldig, og jeg er ekstremt lykkelig, sa hun ifølge nettstedet People.com.

«Gløden hun for tiden viser fram sier alt.», skriver nettstedet.

Paret har datet hverandre siden mai, og viste seg nylig fram med like ringer. Fredag fikk også fotografene tatt bilder av Aniston og Theroux som satt tett inntil hverandre på en date i New York.

Den tidligere «Venner for Livet»-stjernen er for tiden på jakt etter et nytt sted å bo. Foreløpig har hun ikke funnet det perfekte hjem.

- Når jeg ser det, vet jeg hva det er, forteller hun.

Men om hun kommer til å flytte sammen med Theroux, vites foreløpig ikke.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Avslørt med like ringer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer