STORMFORELSKET: Her gir Calvin Harris kjæresten Taylor Swift en god klem da hun vant pris under årets Billboard Music Awards i Las Vegas i mai. Foto: Ap
STORMFORELSKET: Her gir Calvin Harris kjæresten Taylor Swift en god klem da hun vant pris under årets Billboard Music Awards i Las Vegas i mai. Foto: ApVis mer

- Jeg er ekstremt lykkelig med henne

Calvin Harris ler av alle ryktene rundt ham og kjæresten Taylor Swift.

SEOGHØR.NO: De siste fire månedene har popstjernen Taylor Swift (25) og stjerne-DJ'en Calvin Harris (31) vært et av Hollywoods heteste par.

Duoen, som nylig ble kåret til «verdens rikeste kjendispar», møttes først under Brit Awards i februar og kort tid etter oppstod det søt musikk mellom dem.

Fredag åpnet Calvin seg om hvordan de to har det sammen som kjærester.

- Det går absolutt helt fantastisk mellom oss. Det er interessant for det er selvfølgelig ulike ting som blir skrevet om forholdet vårt hver eneste dag, og selv om vi ikke viser oss offentlig på en stund, dikter noen opp et eller annet.

Friendly relations between Scotland and America. @calvinharris

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

- Men det kunne vært mye verre, og fremdeles ville jeg vært ekstremt lykkelig med henne, avslørte han da han gjestet en engelsk radiokanal fredag, ifølge UsWeekly.com.

 
 
MULTITALENT: - Kun kan lage mat også, skriver Harris under dette bildet av Swift på Instagram. Foto: Instagram/Calvin Harris
MULTITALENT: - Kun kan lage mat også, skriver Harris under dette bildet av Swift på Instagram. Foto: Instagram/Calvin Harris Vis mer

- Et utrolig menneske

Swift, som både er artist, låtskriver og skuespiller, har blant annet vunnet syv Grammy-priser og solgt mer enn 40 millioner album.

Harris er selvfølgelig svært imponert over sin seks år ynge kjæreste.

- Hun har så mange talenter at det virkelig er helt latterlig. Hun er generelt sett en fantastisk kokk og et utrolig menneske, skrøt han.

Når to så store stjerner finner hverandre oppstår det ofte mange rykter rundt dem. Dette synes den skotske DJ'en er morsomt.

- Det blir bare mer og mer latterlig. Alt fra et jeg er allergisk mot katter (Swift eier mange. Red. anm.), at vi skal flytte sammen eller gifte oss neste uke. Men man må bare ta det for det det er.

Saken fortsetter under bildet.

LEKENT FORHOLD: Selv om Calvin og Taylor reiser mye på hver sin kant, så prioriterer de hverandre så fort de finner ledig tid i kalenderen. Foto: NTB Scanpix
LEKENT FORHOLD: Selv om Calvin og Taylor reiser mye på hver sin kant, så prioriterer de hverandre så fort de finner ledig tid i kalenderen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

31-åringen røpet også at han og Taylor klarer å holde noe av privatlivet for seg selv.

- Det er en rekke ganger vi har gjort ting sammen og ingen har visst om det. Så det er ikke slik at vi blir fotografert hver eneste gang vi går ut.

Selv om de begge har svært hektiske timeplaner med turneliv verden over, så ser ikke Harris på dette som noe problem.

- Det fine er at vi begge to har muligheten til å reise, så det er faktisk ikke så vanskelig å treffe hverandre regelmessig. Jeg tror det er grunnen til at alt fungerer så bra mellom oss, forklarte han, ifølge nattstedet.

HÅND I HÅND: Paret gjør ikke lenger noe for å prøve å skjule forholdet sitt. Foto: Broadimage
HÅND I HÅND: Paret gjør ikke lenger noe for å prøve å skjule forholdet sitt. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Her får Lena Dunham blackout på scenen