ÅPENHJERTIG: Mandag postet Lady Gaga dette bildet av seg selv på sosiale medier, men hun hevder at fotoet lyver og at hun egentlig ikke er så tynn som hun ser ut som her. Foto: Instagram/Lady Gaga
ÅPENHJERTIG: Mandag postet Lady Gaga dette bildet av seg selv på sosiale medier, men hun hevder at fotoet lyver og at hun egentlig ikke er så tynn som hun ser ut som her. Foto: Instagram/Lady GagaVis mer

- Jeg er egentlig ikke så tynn

Lady Gaga forsikrer fansen om at hun ikke har gått ned i vekt.

SEOGHØR.NO: For to år siden skadet Lady Gaga (29) hoften på scenen mens hun holdt konsert, og i etterkant måtte hun gjennom en operasjon.

Mandag delte popstjernen et bilde av seg selv på sosiale medier, hvor hun ligger på senga og trener med et strikk festet rundt lårene.

På bildet (se i toppen av saken) har Gaga kun på seg en truse og t-skjorte, og man kan tydelig se ribbeina hennes.

- Tidlig oppe for å trene hofta! Jeg må gjøre dette hver eneste dag for å holde den sterk. Hvis ikke har jeg smerter. (Jeg er egentlig ikke så tynn, det ser bare slik ut fordi jeg strekker meg! Stol på meg! Haha), skriver hun sammen med bildet.

Følgerene er likevel imponerte over kroppen hennes.

- Jeg hadde ikke brydd meg om du var tynn eller overvektig. Du er fremdeles Monster Moren, og du har lært oss å elske oss selv, kommenterer en.

- Jeg synes du er fantastisk og du har en vakker kropp! Du kan være veldig stolt av deg selv, skryter en annen.

- Forsett å holde deg sunn, Gaga. Husk at kroppen din kommer før noe som helst annet, mener en tredje.

Saken fortsetter under bildet.

USJENERT: Lady Gaga har aldri vært redd for å by på seg selv. Sist uke dukket hun opp i dette andrekket på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
USJENERT: Lady Gaga har aldri vært redd for å by på seg selv. Sist uke dukket hun opp i dette andrekket på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Opplevde kroppskritikk

For bare et par uker siden måtte «Poker Face»-sangeren tilbakevise rykter om at hun ventet barn.

- Jeg er i ferd med å bli litt eldre, og mange mennesker tror jeg er gravid. Men jeg sier til dem: «Jeg er nesten 30 år gammel. Jeg har lagt på meg litt her og der», forklarte hun da.

Den talentfulle artisten, som planlegger bryllup med skuespillerkjæresten Taylor Kinney (33), virker likevel å være godt fornøyd med sin egen kropp.

Sist uke la hun nemlig ut flere sexy bikinibilder av seg selv fra en eksotisk ferietur til Bahamas på både Twitter og Instagram.

A photo posted by @ladygaga on

 

LES OGSÅ: Lady Gaga vil velge en enkel brudekjole