- Jeg er egentlig ikke så fancy

Charlotte Spetalen imponerte på fotballbanen under Norway Cup.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag ettermiddag overrasket Charlotte Spetalen (39) da hun løp ut på banen under Norway Cup. 39-åringen er en annerkjent fotograf, og som konen til finansmann Øystein Stray Spetalen kaster hun ofte glans på fester og premierer.

Tirsdag byttet hun ut stiletthælene med fotballsko da hun deltok i kjendiskampen på Ekeberg. 

- Jeg er ikke så veldig fancy jeg. Dette kler meg synes jeg. Det er egentlig ganske sjelden jeg går på høye hæler, sier hun til Seoghør.no. 

Tidligere denne måneden var Charlotte vert for en av Norges største kjendisfester da ektemannen inviterte til stjernespekket 50-årslag i Sandefjord.

Spetalen forteller at hun gruet seg litt til kampen, men at det gikk fint da hun kom i gang.

- Det var mange spillere jeg hadde stor respekt for. Jeg hadde ikke akkurat gledet meg, men det var veldig gøy. Jeg har spilt aktivt i ung alder, og har masse gode minner herfra og det var veldig gøy å være med i dag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De tar ikke hensyn til individet meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer