- Jeg er egentlig ganske lite utadvent

Underholdingsdronning Dorthe Skappel trives best i små forsamlinger.

Publisert

SEOGHØR.NO: Man skulle tro at «God kveld Norge»-sjef og underholdsningsdiva Dorthe Skappel (52) trivdes godt i store sammenkomster, men den gang ei.

Da Seoghør.no møtte den blide programlederen på TV 2s høstlansering i Bergen i begynnelsen av uken avslørte hun at hun egentlig er svært lite sosial.

På spørsmål fra Seoghør.nos reporter om hun gledet seg til festen den påfølgende kvelden svarte hun:

- Nei, ikke spesielt mye. Jeg er ikke noe festmenneske, og det har jeg aldri vært. Jeg skal komme, prate litt med folk jeg kjenner fra før, og så skal jeg gå igjen.

- Fest er ikke meg

Hun forteller videre at hun trives best i lag med de hun kjenner aller best:

- Jeg er bare ikke så veldig glad i fest. Det er ikke meg. Det er mest det at det er så mye mennesker, og jeg er egentlig ikke så veldig sosial av meg. Jeg liker best mindre lag, færre mennesker, og de jeg kjenner aller best. Jeg er egentlig ganske lite utadvent, konstaterer hun.

TRIVES ALENE: Da Dorthe Skappel gjestet TV 2s Høstlansering i Bergen denne uken, var hun fast bestemt på å droppe kveldens festligheter. Her er hun på bryggen i Bergen i strålende solskinn. Foto: Geir Egil Skog
TRIVES ALENE: Da Dorthe Skappel gjestet TV 2s Høstlansering i Bergen denne uken, var hun fast bestemt på å droppe kveldens festligheter. Her er hun på bryggen i Bergen i strålende solskinn. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Dorthe Skappel er inne i sitt 17. år som som programleder for «God kveld Norge», og den flotte 52-åringen er blitt en av TV 2s tydeligste profiler.

Nyter tiden med barnebarna

Men hun har tidligere gitt uttrykk for at jobben ikke bare er glitter og glamour - og at hun ved flere anledninger har vurdert å gi seg:

- Jeg har vurdert å slutte mange ganger. Når du har holdt på med et program så lenge, vil det være både opp- og nedturer. Det har vært tider der jeg har følt på at jeg ikke har mer å gi og slitt med motivasjonen.

På hjemmebane trives tobarnsmoren i bestemor-rollen, og elsker samværet hun har med barnebarna Sophia (5) og Lieben (2). Det er eldstedatter Maria Skappels (29) to døtre.

- Jeg er mye barnevakt og koser meg veldig med de små, har Dorthe tidligere sagt til Seoghør.no.

Dorthe snakker om det å være bestemor:

LES OGSÅ: Dorthe har vurdert å slutte mange ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer