DEN GANG DA: Lykken brast hos familien Hogan. Nick (t.v), Brooke, Linda og Hulk. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Lykken brast hos familien Hogan. Nick (t.v), Brooke, Linda og Hulk. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er dypt sjokkert

Brooke Hogan bekrefter at moren, Linda (48), dater 19-åring.

LOS ANGELES (Seher.no): Rett før helgen viste flere amerikanske medier bilder av wrestlingkongen Hulk Hogans ekskone, Linda Hogan (48) i het flørt med en 19-årig gutt.

Bladene hevdet i tillegg at Linda har et seksuelt forhold til den 29 år yngre gutten, Charlie Hill, - noe hennes datter, Brooke Hogan (20), nå bekrefter, ifølge E!online.

- Jeg er dypt sjokkert, avslørte Hulkens datter til nettstedets satelittradio personlighet, Michael Yo, etter sending tirsdag.

Det har vært en tøff tid for Brooke, kjent fra MTVs reality-serie "Hogan Knows Best", som i november fikk greie på at foreldrene skal skilles etter at faren var utro med Brooks venninne.

Kort tid etter havnet lillebroren Nick (18) i fengsel for skjødesløs bilkjøring hvor han skal tilbringe de neste åtte månedene, og nå må hun i tillegg finne seg i at moren har fått seg en toyboy.

- Personlig verken liker jeg det eller aksepterer det, men hun er min mor, så jeg må likevel støtte henne, sa Brooke.

For å gjøre saken enda verre, så kjenner også Brooke og Nick morens unge elsker.

- Nick og jeg har gått på skole med ham, så vi kjenner ham godt. Det er to år mellom Nick og meg, og han gikk i klassen mellom oss.

Den unge popstjernen er nå dypt ulykkelig over alle skandalene som har rammet familien den siste tiden.

- Jeg trodde faktisk vi var en av de normale Hollywood-familiene, så det er vondt å se at alt faller fra hverandre. Vi får bare håpe på det beste, avsluttet hun ifølge nettstedet. 

LES OGSÅ: Er dette passende, Hulk?