GØY MED RYKTER: - Det har vært kjempegøy med disse ryktene, det er jo jeg som har skapt dem! sier Alexander Rybak til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GØY MED RYKTER: - Det har vært kjempegøy med disse ryktene, det er jo jeg som har skapt dem! sier Alexander Rybak til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg er dum og naiv

Alexander Rybak om rykteflommen.

Se videointervjuet med Alexander Rybak nederst i saken!

SEHER.NO:  Lørdag ble det klart at det er Didrik Solli-Tangen som skal representere Norge under Eurovision på Fornebu arena i mai.

I fjor vant Alexander Rybak (23) den internasjonale finalen i Moskva med soleklar margin. Året som fulgte har inneholdt massevis av spilleoppdrag - men også stadige rykter om jenter, romanser og ikke minst brudd.

Selv har han derimot ikke akkurat brukt mye energi på å tilbakevise ryktene som har oppstått.

- Det har vært kjempegøy med disse ryktene, det er jo jeg som har skapt dem! Mange mener at jeg uttaler meg masse i avisene og sånn, men hvis folk tenker seg om, så har jeg aldri tråkket noen på tærne. Det er mange som hadde hatt lyst til å mane negative, dårlige ord i avisene om andre artister, men det har jeg aldri gjort. Jeg bare gir folk min historie, forteller Rybak til Seher.no.
 
Seher.no møter den regjerende Eurovision-vinneren etter MGP-finalen i Spektrum, der han nettopp har gratulert kompisen Didrik med en knusende seier. Men noen råd vil han ikke gi til 22-åringen fra Telemark, som nå skal eksponeres for hele verden.

- Jeg vil si at Didrik minner veldig mye om meg selv da han var på min alder. Selv om vi er like gamle, smiler Rybak, og fortsetter:

- Jeg mener at han ikke trenger å følge så mange råd, det er mange som kommer til å mene så mye fram og tilbake om alt. Jeg håper virkelig at han ikke hører på noen som helst råd, hverken fra meg, fra Per Sundnes eller noen andre. Han er en smart gutt, og vet selv hva han skal gjøre.

Ryktene er det altså ham selv som har stått for, mener "Fairytale"-sangeren.

- Når kjendiser i 70-årene skal gi ut bok om hvor villige de var for 50 år siden, hvem bryr seg egentlig? Det er mange som sier at jeg var veldig dum og naiv. Men jeg er jo dum og naiv! Så tenker folk at "Herregud, at han sier det". Men til gjengjeld, om ti år, når jeg blir litt mer erfaren, bor på landet og har en flott kone, da tenker folk "Han har delt med oss andre", tror 23-åringen.
 
- Er det noe Didrik bør være forsiktig med?


- Didrik må ikke være forsiktig med noe. Han er en smart fyr, og vet hva han må gjøre, forteller Alexander Rybak, som selv fikk råd da han skulle ut i den store verden for cirka ett år siden.

- Jeg fikk råd fra fem, seks, sju viktige musikkpersoner i Norge. De gikk ut på at jeg ikke burde melde meg på MGP, det ville ødelegge karrieren min. Og hvis du absolutt skal melde deg på sa de, bli kvitt den fela...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg har alltid tid til damer

Se videointervjuet med Alexander Rybak her:

[obj:media:8358]