Cristian Brennhovd:

- Jeg er drittlei

Realityprofilen har lagt om livsstilen.

FERDIG: Cristian Brennhovd føler seg ferdig med «Ex on the Beach». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FERDIG: Cristian Brennhovd føler seg ferdig med «Ex on the Beach». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Realityprofil Cristian Brennhovd (23) er for mange kjent fra skandaleserien «Ex on the Beach». Tidligere i høst deltok 23-åringen også i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», hvor han fikk mange positive tilbakemeldinger.

GRAVID: Realityprofilene Cristian Brennhovd og Caroline Nitter avslørte at sistnevnte var gravid, men hadde planer om å ta abort. Video: Rød Løper Vis mer

Brennhovd har også vært å se i den nye sesongen av «Ex on the Beach» sammen med kjæresten Caroline Nitter (23). I en nylig episode av Helle Nordbys podkast «Chit Chat» forteller imidlertid realitystjernen at han nå føler seg helt ferdig med realityprogrammet.

– Jeg er drittlei disse greiene, og jeg henger aldri med folk som har vært med på reality. De unner deg ingen suksess, mener Brennhovd.

Deltakerne han møtte på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» synes Brennhovd derimot er av et annet kaliber. Han omtaler nemlig både opplevelsene og folkene som «helt fantastiske».

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Cristian Brennhovd var uenig med de andre deltakerne da de skulle handle inn til middag. Video: Discovery + Vis mer

Er seg selv

Ifølge Brennhovd gikk han inn i en slags karakter i tidligere sesonger av «Ex on the Beach», men påpeker at han nå er seg selv mer enn noen gang.

Realityprofilen hadde nemlig et brennende ønske om å bli kjent og følte på presset da han deltok i «Ex on the Beach» for første gang:

- Mamma sa at hvis jeg først skulle være med på programmet måtte jeg gå «all in». Det synes jeg er en vinnermentalitet.

KARAKTER: Cristian Brennhovd mener han gikk inn i en karakter i «Ex on the Beach». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KARAKTER: Cristian Brennhovd mener han gikk inn i en karakter i «Ex on the Beach». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Nytt menneske

I podkasten kommer det også frem at Brennhovd, etter år med mye festing, har fått nye prioriteringer. Han har blant annet byttet ut alkoholen med grønne juicer.

– Jeg fester nesten aldri lenger fordi jeg synes det er kjedelig. Nå fokuserer jeg på trening og å spise sunt, forklarer Brennhovd.

SJOKKERER: Reality Awards ble med Caroline Nitter hjem og fikk seg litt av et syn da hun og Cristian Brennhovd åpnet kjøkkenskapet. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Han meddeler også at han gjerne vil være med på flere realityprogram, hvor TV 2-programmet «Kompani Lauritzen» står øverst på listen.

Se og Hør har vært i kontakt med Cristian Brennhovd, som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentarer utover det som kommer frem i podkasten.

LES OGSÅ: – Det sliter på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer